Theater, Serious Music Alphen | Karfagen/Sunchild

Na het onvergetelijke en hoog gewaardeerde ‘Message of Peace’-concert van de Oekraïense multi-instrumentalist Antony Kalugin in september 2022 kon een vervolg niet uitblijven. Nu de oorlog nog steeds in volle hevigheid doorgaat blijft de muzikale vredesboodschap van Antony onverminderd actueel. We zijn blij dat hij met zijn band (*) weer naar Nederland komt voor een nieuw concert met materiaal uit zijn indrukwekkende oeuvre met al meer dan 30 (!) albums die hij heeft uitgebracht als Karfagen, Sunchild en Hoggwash en ook als solowerk. De band bestaat uit:


. Anton Kalugin: keyboards en zang
. Mariya Panasenko: zang
. Olga Rostovska: achtergrondzang
. Anton Barsukov: gitaar
. Kostiantyn Shepelenko: drums
. Vladyslav Karbovskyi: bas

Zeer aanbevolen voor liefhebbers van melodieuze symfonische/art rock en muziekliefhebbers die Oekraïne een warm hart toedragen!

Kaartverkoop
Voorverkoop: € 16,00
Aan de deur: € 20,00


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 mei 2024 – 8 augustus 2024
Zomer Expositie met als thema "OPWARMING" door de deelnemers van de Stichting

Veel divers werk, sculpturen, schilderijen, foto's en assemblage kunst

20 juni 2024 – 26 juni 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie ontwerpwedstrijd 'Duurzame wijk' 2024

Van 13 juni tot 12 juli zijn in Bibliotheek Alphen-Centrum de finale-ontwerpen te bewonderen van scholieren van het Ashram College en het Groene Hart Lyceum die meededen aan de ontwerpwedstrijd ‘Duurzame wijk’. Neem een kijkje!

22 juni 2024 om 12:30 – 16:30 Bibliotheek Rijn en Venen
MeeMaakPodium: Dungeons & Dragons One Shots

Welkom in de wonderlijke wereld van Dungeons & Dragons! In dit magische coöperatieve spel neem je samen met de andere spelers de rol aan van helden en avonturiers. Binnen 3 tot 4 uur spelen we het verhaal van begin tot eind. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of een nieuwkomer, bij ons ben je altijd welkom.

22 juni 2024 om 13:30 – 15:20 Castellum Theater & Film