Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

Sagènn geeft gratis cursussen Nederlandse taal, Rekenen en Computervaardigheden voor anderstaligen en Nederlandstaligen.

Voor anderstaligen geldt: je bent 18 jaar of ouder, je woont in de gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem, je bent niet inburgeringsplichtig, je ontvangt een uitkering of verdient niet veel hoger dan het minimuminkomen.

Voor Nederlandstaligen geldt: je bent 18 jaar of ouder, je woont in de gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem, je wilt graag beter leren lezen en schrijven (eventueel in combinatie met Rekenen en/of Computervaardigheden).

Neem snel contact op en vraag naar de mogelijkheden voor een gratis cursus. Bel naar 0172-418 090 of mail naar educatie-alphen@sagenn.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

6 april 2022 – 6 juni 2022 Theater Castellum
Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.