Expositie en Virtuele Torenklim Adventskerk

Kom binnen, kom kijken! Omdat de Adventskerk 100 jaar in het centrum in Alphen aan den Rijn staat, vieren we dit een jaar lang met allerlei bijzondere festiviteiten voor jong én oud. Zo openen we een interessante expositie in de kerk, zijn er rondleidingen in de kerk, en is er zelfs een virtuele torenklim.

Hoogtevrees of misschien slecht ter been? Geen probleem. Met deze virtuele torenklim is het mogelijk om de 40 meter hoge kerktoren te beklimmen voor een prachtig uitzicht over Alphen aan den Rijn. Onderweg kom je van alles tegen, zoals het carillon en de stadsbeiaardier.

Vrij toegankelijk. Open zaterdag 14 mei, 28 mei, 11 juni en 18 juni van 11:00-16:00 uur.

Kijk op de website van de Vrienden van de Adventskerk voor alle actuele informatie en openingstijden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

17 januari 2022 – 23 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

18 januari 2022 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Hulp nodig bij de Corona Check App, het aanvragen van een coronatoegangsbewijs op papier of het maken van een afspraak van de boosterprik? Het Informatiepunt Digitale overheid helpt je op weg met met alle digitale overheidszaken! Gratis advies op afspraak.

18 januari 2022 om 13:00 – 15:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Taalspreekuur

Ken je iemand in je omgeving die moeite heeft met lezen, schrijven of met de computer en wel wat hulp kan gebruiken?