PG Boskoop

Jaarlijkse rommelmarkt PG Boskoop

Na 2 jaar van uitstel organiseert de commissie van de PG Boskoop weer haar alom bekende evenement op het Kerkplein naast de Dorpskerk. Eind maart was door de omstandigheden nog iets te vroeg, dus daarom dit jaar op zaterdag 14 mei. 

Van 09:00 tot 14:30 uur kunt u die dag terecht voor kramen vol huishoudelijke artikelen, elektra, speelgoed, spellen/puzzels, curiosa & antiek, camping- en vrijetijdsartikelen, kleine meubels, bloemen en Boskoopse bomen en planten. Een ruime sortering boeken vindt u binnen in “De Brug”. Hier kunt u ook genieten van koffie/thee met lekkers of een smakelijk soepje. Tevens worden er oliebollen gebakken en draait het Rad van Fortuin.

De opbrengst van de Rommelmarkt komt ten goede aan verschillende zendingsprojecten in o.a. Zuidoost Azië en in eigen gemeente!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 april 2022 – 6 juni 2022 Theater Castellum
Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.