Trouble Tree Folkconcerts

Concert The Jigantics

  • , ,
  • vrijdag 14 oktober 2022 om 20:30 – 18:30

Op 14 oktober treden de The Jigantics op. "Ze brengen een aanstekelijke mix van blues, rock, folk, americana en cajun, weten dit alles met veel flair te combineren en schakelen ook moeiteloos over naar een prachtige folk ballad".

Deze vier musici uit Engeland hebben in hun carrière diverse muziekstijlen gespeeld. "De muziek van The Jigantics is daarom niet onder één noemer te vangen. Ze brengen een aanstekelijke mix van blues, rock, folk, americana en cajun, weten dit alles met veel flair te combineren en schakelen ook moeiteloos over naar een prachtige folk ballad." Behalve dat ieder van de bandleden meerdere instrumenten bespeelt, zijn het ook nog eens allemaal fantastische zangers. "Dit vertaalt zich in prachtige harmonieën, maar ook in een grote afwisseling wat betreft de lead vocals."

"Ik denk dat ons doel is om nummers te spelen die we leuk vinden, of het nu originelen of covers zijn en een goede tijd hebben, zegt Mark Cole, de zanger, frontman en multi-instrumentalist van de band. " Die stemming vertaalt zich ook naar het publiek en het is ontworpen om een show te zijn die iedereen blij naar huis stuurt". Niet missen dus deze avond en reserveer op tijd een plekje.

In de Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk a/d Rijn. Aanvang 20.30u.

Voor een zitplekje svp reserveren via een mail naar: ttfolk@hotmail.com

De entree is € 15,=. www.ttfolk.nl

Check hier The Jingantics!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

9 juli 2022 – 16 oktober 2022 Bezoekerscentrum De Veenweiden
Uitbundige bloemenpracht in Bezoekerscentrum De Veenweiden

Tijdens de zomermaanden inclusief september bloeit het Bezoekerscentrum De Veenweiden als nooit tevoren. Tijdens de expositie ‘Bloemenpracht’ van de uit Oegstgeest afkomstige Truus Serdijn is er een ware explosie van kleuren te zien. Mede geïnspireerd door deze bloemenpracht, laat Adrie Zaalberg haar glasobjecten voor binnen en buiten zien. De exposities worden geopend op zaterdag 9 juli en duren tot half oktober.  

1 september 2022 – 3 oktober 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Romeinen (Atelier Verfstreken)

Atelier Verfstreken exposeert van 1 september t/m 2 oktober met tekeningen en schilderijen rond het thema De Romeinse Limes. Het verhaal van de Romeinen, dat de kunstenaars inspireerde tot het maken van hun kunstwerken wordt verteld in een boeiende audiotour, te raadplegen via QR codes.

3 september 2022 – 5 oktober 2022
Expositie "Ode aan het landschap" in Galerie Alphen Art

Kom jij ook naar de Expositie Ode aan het landschap?  

3 september 2022 – 1 oktober 2022 Atelier Verfstreken
Romeinse fotoportretten Atelier Verfstreken met een verhaal.

Sprekende Romeinse fotoportretten van Atelier Verfstreken vertellen een boeiend verhaal.