Voorjaarsschoonmaak Boskoop Centrum

Stoor jij je ook aan rondslingerend zwerfafval? Doe dan mee met de voorjaarsschoonmaak in het centrum van Boskoop. De opschoonactie is een initiatief van de Schone Buurt Coaches, Boskoop Schittert en het Huis van Duurzaamheid.

Met de Schone Buurt Coaches en Boskoop Schittert

Stoor jij je ook aan rondslingerend zwerfafval? Doe dan mee met de voorjaarsschoonmaak in het centrum van Boskoop. De opschoonactie is een initiatief van de Schone Buurt Coaches en Boskoop Schittert.

We verzamelen om 10.00 uur bij de Bibliotheek van Boskoop aan het Raadhuisplein. Van daaruit gaan we de buurt in om het centrum van Boskoop zwerfafvalvrij te maken. Om 12.00 uur sluiten we af met koffie, thee, limonade en iets lekkers in de bieb. Zo is samen werken aan een schone leefomgeving nuttig, gezellig en leuk om te doen voor jong en oud!

Over de Schone Buurt Coaches

De Schone Buurt Coaches van de Gemeente Alphen aan den Rijn inspireren en informeren inwoners om bewuster met afval om te gaan. Ze geven onder andere les op scholen en gaan in gesprek met ondernemers en inwoners. Ook organiseren ze informatiebijeenkomsten en opschoonacties in samenwerking met betrokken bewoners.

Over Boskoop Schittert

Boskoop Schittert is een lokaal initiatief van enthousiaste vrijwilligers die elke tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur een opruimactie organiseren in een van de wijken in Boskoop. Iedereen is welkom om mee te helpen.

Meedoen?

Help jij mee de buurt op te schonen? Meld je dan hieronder aan en inspireer je familieleden, vrienden en buren om hetzelfde te doen. Met het opgeraapte afval en ander gerecycled materiaal gaan we 's middags aan de slag in de workshop Creatief met zwerfafval. Klik op de link als je je ook daarvoor wilt aanmelden.

Voor degenen die ook meedoen aan de workshop in de middag wordt door de Schone Buurt Coaches een lunch met broodjes verzorgd.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.

11 februari 2023 – 6 april 2023
‘Nieuwsgierig tot achter de horizon’ uitgebeeld door Renée Blom

In het werk van Renée Blom speelt het landschap een grote rol. Zij zoekt het perspectief, de weidsheid en de beperking.

24 februari 2023 – 29 maart 2023 Aarhof (Centrum)
Nieuwe expositie in Galerie Alphen Art

Expositie met schilderijen, beeldhouwwerken en 3D installaties.

1 maart 2023 – 5 juli 2023
A-MEEZING VOICES

A-MEEZING VOICES - De Vocalgroup voor jongeren!

22 maart 2023 – 19 april 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.