Waar waren we gebleven...

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • zaterdag 15 april 2023 om 20:15 – 22:00

Een avondje theater zoals het hoort; zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met al die echte, lachende en genietende mensen om je heen. 

Ja, waar waren we ook alweer gebleven, toen geluk nog het oude normaal was? Karin en Cor zaten midden in een prachtig liedje, in een zaal vol jonge en oude mensen, die meegenomen werden door de magie van het moment. En toen, ruw onderbroken door 'dat wat niet genoemd mag worden'... Vanavond doen Ka&Co alsof er niets gebeurd is; het 'C-woord' wordt niet genoemd. Een avondje theater zoals het hoort met ouderwets leuke conferences en natuurlijk de mooiste liedjes, op het hoogste niveau gespeeld en gezongen! 

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren ‘80 tot de grote theatershows ‘De diva en de divan’ (2002) en ‘Diva’s van Carré’ (2013). Ook dit keer slagen ze er zonder twijfel in om het publiek met zich mee te nemen en met een lach op het gezicht weer naar huis te laten gaan. Gewoon een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met allemaal echte, lachende en genietende mensen in de zaal. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 juli 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.