Zin in Zaterdag: Muziekoptreden Aubrey & Naomi

Singer-songwriter Naomi Snell speelt samen met saxofiniste Aubery Snell in Bibliotheek Alphen-Centrum. Een bijzonder optreden van moeder en dochter!

Singer-songwriter Naomi Snell speelt samen met saxofiniste Aubery Snell lin Bibliotheek Alphen-Centrum. Een bijzonder optreden van moeder en dochter!

De één studeerde klassiek saxofoon aan het Haagse conservatorium en voltooide de Amsterdamse Theater Academie. De ander was als singer-songwriter onderdeel van het programma Giels Talentenjacht en veroverde het hart van diskjockey Giel Beelen. Samen stonden ze heel even op het podium van Paradiso. En nu spelen ze voor jou in de Bibliotheek!

Over de artiesten

Naomi Snell brengt haar eerste EP op vinylplaat uit. Haar liedjes zijn Ingetogen en intiem. Met haar stem neemt ze de luisteraar mee in haar dromen en fantasie.

Dat Naomi haar talent niet van een vreemde heeft, bewijst Aubrey Snell: een podiumbeest pur sang. Of het nu op het gebied van klassieke muziek of theater is, of tijdens de theaterlessen die ze verzorgt, Aubrey gaat alleen voor de volle honderd procent.

Zin in Zondag

In 2023 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten op de zondagmiddag onder de naam Zin in Zondag! Muziek en dans, lezen en literatuur, kunst en cultuur, film en theater... Alles komt aan bod. Deze keer geen Zin in Zondag, maar Zin in Zaterdag!

Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.

11 februari 2023 – 6 april 2023
‘Nieuwsgierig tot achter de horizon’ uitgebeeld door Renée Blom

In het werk van Renée Blom speelt het landschap een grote rol. Zij zoekt het perspectief, de weidsheid en de beperking.

24 februari 2023 – 29 maart 2023 Aarhof (Centrum)
Nieuwe expositie in Galerie Alphen Art

Expositie met schilderijen, beeldhouwwerken en 3D installaties.

1 maart 2023 – 5 juli 2023
A-MEEZING VOICES

A-MEEZING VOICES - De Vocalgroup voor jongeren!

22 maart 2023 – 19 april 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.