Lezing 'Candida, bron van ziekten'

  • dinsdag 15 oktober 2019 om 19:30 – 21:00

Op dinsdag 15 oktober organiseert Praktijk De Vijf Elementen een avond rondom Candida, een gist dat van nature aanwezig is in de darmen. Onschuldig, maar onder bepaalde omstandigheden kan het Candida-gist veranderen in een vervelende schimmel.

Bekend zijn o.a. kalknagels, psoriasis, eczeem en vaginale schimmelinfecties. Maar ook ADHD/ADD, astma, chronisch vermoeidheidsyndroom (CVS) en het prikkelbare darmsyndroom (PDS) kunnen mede door een Candida-schimmel veroorzaakt worden.

Candida genezen

Candida kan door verschillende aanpassingen in de levensstijl, in combinatie met goede therapie worden aangepakt. Tijdens de lezing vertelt Colinda van der Kraan, orthomoleculair- en natuurgeneeskundig therapeut, meer over het ontstaan, het behandelen en het voorkomen van Candida-klachten. Bezoekers krijgen naast waardevolle kennis ook een aantal praktische tips mee naar huis. De avond start om 19.30 uur en de toegang bedraagt 5 euro. Locatie is Henry Dunantweg 40B (2e verdieping) Aanmelden kan via 06 - 51 34 68 76 of info@praktijkdevijfelementen.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 mei 2020 – 1 juni 2020 Archeon
Pinkster-weekend

Dit Pinksterweekend is er weer van alles te beleven in Museumpark Archeon. Bezoekers volgen de aangegeven route (tijdlijn) door het park en beleven zo de geschiedenis van Nederland.

31 mei 2020 om 10:00 – 22:00