Het mes snijdt aan drie kanten

René komt met verhalen, humor, muziek, beeldmateriaal en natuurlijk zijn koksmes!

(27-09) De voorstelling is geannuleerd, kaarthouders zijn geïnformeerd.


In een theatrale caleidoscoop van culturen neemt René Pluijm je in deze interactieve, vlammende voorstelling aan de hand, laat pakkende beelden zien uit de tv-serie ‘Pluijm’s Eetbare Wereld’, duikt in zijn verleden, etaleert zijn visie op ons eetgedrag nu en in de toekomst en beantwoordt vragen. En… wellicht is er ook nog iets te proeven! 

Gedurende zijn reizen voor 'Pluijms Eetbare Wereld' zuigt René informatie op uit de vele culturen die hij onderzoekt. Jong en oud, arm en rijk, blank of kleurrijk, in alle windstreken staat voedsel steeds centraal. Hij wordt vaak afgeschilderd als 'Eetgewoonteverbeteraar' of 'Culinair avonturier', verafschuwt routine ('Leve het onbekende!') en is altijd hongerig naar méér. Het heeft alles te maken met zijn intrinsieke drijfveer: mensen met ongebreideld enthousiasme inspireren om anders te denken: wat is de invloed van ons eetgedrag op ALLES? Serious Pleasure noemt hij het. 

Gewapend met verhalen, humor, muziek, beeldmateriaal en natuurlijk zijn koksmes laat René u in deze voorstelling ervaren wat hij bedoelt met serieus positief plezier! 


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

4 augustus 2023 – 11 december 2023 Lida Plomp Kunstwerken
Cursus schilderen

Cursus schilderen bij Lida Plomp

26 september 2023 – 9 januari 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Klimaatcursus 'De groene verandering'

Wil jij meer weten over klimaatverandering en de positieve impact die jij kunt hebben op het klimaat? Met de IVN Klimaatcursus leer je over de wisselwerking tussen mens en klimaat en ontwikkel je een persoonlijke actieplan, waarmee je het geleerde meteen kunt omzetten in de praktijk.

30 oktober 2023 – 13 december 2023
Schilderen bij Petra van der Made

Tekenen en schilderen bij Petra van der Made.

30 november 2023 om 10:00 – 23:59 Maggie Blue
30 november 2023 om 13:30 – 23:59 Parkvilla
30 november 2023 om 13:30 – 23:59 Parkvilla