Sportgala 2023

Ieder jaar organiseert carnavalsvereniging De Cascarvieten, in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn, het Sportgala.

Het moment om stil te staan bij de mooie sportprestaties die gedurende het jaar zijn geleverd door onze lokale sporters.

Helaas kon het sportgala twee keer niet doorgaan, dit jaar gelukkig wel weer. Tijdens de feestavond op vrijdag 17 februari a.s. in Vogelpark Avifauna worden de titel ‘beste sportvrouw, -man, -vereniging, -coach, -ploeg of -talent van het jaar,  jeugdsporter en nieuw dit keer het meest vitale bedrijf’ uitgereikt.
 
In de komende periode buigt een deskundige jury zich over de verschillende nominaties. Die namen worden binnenkort bekend gemaakt. De jury kiest wie de winnaars zijn. Op de feestavond in Avifauna worden de winnaars en ook alle genomineerden gehuldigd. 


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

27 januari 2023 – 29 oktober 2024 Maggie Blue
1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.