Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand (6+)

Laat je verwonderen door deze hartverwarmende familiemusical vol vriendschap, avontuur en leuke liedjes.

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand!  

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag dan ook een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de Bende van de Zwarte Hand op en organiseren ze een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen. Maar dan doen ze een bijzondere ontdekking… 

Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. De Bende van de Zwarte Hand laat zich echter niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?  

Pietje Bell is een echte feelgood familiemusical over het volgen van je hart, gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.   

Meet & Greet 

Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten in de foyer. Sluit jij je aan bij de Bende van de Zwarte Hand? 

NB Bij deze voorstelling zijn twee gebarentolken aanwezig. Boek je kaarten via kaartverkoop@theatercastellum.nl Meer informatie over thaeter met gebarentolk vind je op www.gebarenpodium.nl 

Boeken op de planken


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

4 augustus 2023 – 11 december 2023 Lida Plomp Kunstwerken
Cursus schilderen

Cursus schilderen bij Lida Plomp

26 september 2023 – 9 januari 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Klimaatcursus 'De groene verandering'

Wil jij meer weten over klimaatverandering en de positieve impact die jij kunt hebben op het klimaat? Met de IVN Klimaatcursus leer je over de wisselwerking tussen mens en klimaat en ontwikkel je een persoonlijke actieplan, waarmee je het geleerde meteen kunt omzetten in de praktijk.

30 oktober 2023 – 13 december 2023
Schilderen bij Petra van der Made

Tekenen en schilderen bij Petra van der Made.

30 november 2023 om 10:00 – 23:59 Maggie Blue
30 november 2023 om 13:30 – 23:59 Parkvilla
30 november 2023 om 13:30 – 23:59 Parkvilla