VOA-Golfdag

  • Golfclub Zeegersloot, Kromme Aarweg 5, 2403 NB ALPHEN AD RIJN
  • vrijdag 17 juni 2022 om 12:00 – 19:00

LET'S PLAY GOLF

De VOA-golfdag heeft dit jaar een British touch: let’s meet op de VOA-bedrijvengolfdag!

Wat is het heerlijk om elkaar weer live te ontmoeten. Lekker een balletje slaan met je collega’s, zakenrelaties of vrienden. We spelen een 18 holes wedstrijd met lekkere hapjes en drankjes. Wat denk je van fish and chips, scones en andere lekkers? Wij zorgen voor een teamfoto en de DJ speelt de hele dag top muziek.

Als afsluiting een gezellige borrel met elkaar en natuurlijk de prijsuitreiking. We hopen dat jullie ook dit jaar (weer) meedoen. Wees er snel bij want de inschrijvingen voor teams gaan al snel!

Vrijdag 17 juni 2022
12.00 - 19.00 uur
Golfclub Zeegersloot 

Bedrag per team van 4 spelers: € 495,- all-in (excl btw)

Meld je aan met onderstaande link voor een team van 4 golfers. De teamsamenstelling volgt later maar dan sta je in ieder geval alvast op de lijst. Een leuk idee voor sponsoring of een mooie prijs om weg te geven? Uiteraard van harte welkom. Geef dit even aan op het formulier. Tot vrijdag 17 juni!

NB: Leuk als je individueel mee wilt spelen in een VOA-team. Dat kan natuurlijk ook. We delen de kosten door vier. Mail voor een individuele aanmelding naar Petra@VOAonline.nl  

Ja, wij doen graag mee met het VOA-Golftoernooi 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 april 2022 – 6 juni 2022 Theater Castellum
Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.