Het Alphens Kozakkenkoor weer in de St. Bonifaciuskerk

  • , ,
  • zondag 17 oktober 2021 om 15:00 – 17:00

Eindelijk weer even heerlijk ontspannen bij het Alphens Kozakkenkoor. Met veel energie zullen de Kozakken zich weer uitleven voor hun passie voor deze bijzondere muziek.

Op zondagmiddag 17 oktober a.s. geeft het Alphens Kozakkenkoor om 15:00 uur een prachtig concert in de mooie St. Bonifaciuskerk in Alphen aan den Rijn.

Het is bijna twee jaar geleden, maar dan gaat het toch echt weer gebeuren. De Kozakken gaan u laten zien dat zij het niet verleerd zijn. Anderhalf jaar geen optredens, online repeteren en sinds juli weer op de vertrouwde manier: gewoon in de Maranathakerk oefenen.

Het eerste optreden na Covid-19 hebben de Kozakken in september de spits afgebeten in het openluchttheater van de Leidse Hout. Een vrolijk concert met louter Kozakken- en Russische volksliederen waarvan de toeschouwers hebben genoten. Nu net weer terug van een studiereis in Duitsland waar ook vier optredens zijn geweest andere andere in de monumentale Abdij van Marienmunster. Nu weer klaar voor een mooi concert in Alphen aan den Rijn. U bent van harte welkom. In de kerk worden de huidige corona-regels gevolgd.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

6 augustus 2021 – 31 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie - Kunstproject 'Onderlinge Verbondenheid

In de bibliotheek is er een gigantisch, kleurrijk nest van textiel gemaakt. Dit kunstobject wordt sinds december 2020 gemaakt en is bijna af! Samen met Alphenaren gaan wij Het Nest tijdens een aantal workshops afronden. De expositie omvat het gehele maakproces. Van de eerste schets tot de laatste ingeweven strook.

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

29 september 2021 – 1 december 2021
18 oktober 2021 – 24 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Bomen- en Plantenwandeling

Annet Breure neemt je tijdens een themawandeling mee door Park Zegersloot met een audiotour. Kom van alles te weten over de historie, symboliek en het gebruik van bomen en planten die er groeien. Beleef het gebied rondom de Zegerplas op een compleet nieuwe manier!