Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

Kom gamen! In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen jezelf, familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

Nintendo Switch Speel tijdens onze openingstijden Big Brain Academy, Ring Fit Adventure, Just Dance of Mario op de Nintendo Switch.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 januari 2022 – 23 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

21 januari 2022 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Beweeg BINGO

De buurtsportcoaches van Alphen Vitaal houden een beweeg BINGO. Met deze actieve bingo kom je lekker in beweging en ontmoet je andere mensen. Plezier en gezelligheid staat voorop en er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen!

21 januari 2022 om 10:30 – 11:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Dans voor mij

Iedereen die van dansen houdt is welkom bij deze activiteit! Dans voor mij maakt dansen toegankelijk voor iedereen, zelfs als je denkt dat je niet kunt dansen. Ook zonder (vaste) danspartner kan je gewoon aansluiten.

21 januari 2022 om 20:15 – 21:50 Theater Castellum
The Best Of ... (reprise)

Deze voorstelling is verplaatst naar woensdag 20 april 2022. Kaarthouders zijn geinformeerd.