Gospel & Soul Night

De decembermaand wordt nog feestelijker met de Gospel & Soul Night in de Adventskerk georganiseerd door Stichting Vrienden van de Adventskerk.

Met een ongekend breed repertoire bestaande uit traditionele gospelsongs, wereldberoemde soulhits en bekende musical- en popsongs, zorgt Elijah voor een onvergetelijk optreden.

Speciale gast deze avond is Leona Philippo. Zij brak in 2012 door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. Daarnaast deelde zij al het podium met sterren als Candy Dulfer en Lionel Richie en schitterde zij in nationale televisieseries en bioscoopfilms. Met deze unieke combinatie van artiesten, zal niemand stil kunnen blijven zitten. 

Reguliere tickets voor dit concert zijn € 25 per stuk inclusief 1 pauzedrankje. Vrienden van de Stichting betalen een speciale vriendenprijs, namelijk € 20 per stuk inclusief 1 pauzedrankje. Kaartverkoop verloopt uitsluitend via Alphens.nl.

Voor meer informatie over de Stichting en de concerten: www.vriendenvandeadventskerk.info

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

6 augustus 2021 – 31 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie - Kunstproject 'Onderlinge Verbondenheid

In de bibliotheek is er een gigantisch, kleurrijk nest van textiel gemaakt. Dit kunstobject wordt sinds december 2020 gemaakt en is bijna af! Samen met Alphenaren gaan wij Het Nest tijdens een aantal workshops afronden. De expositie omvat het gehele maakproces. Van de eerste schets tot de laatste ingeweven strook.

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

29 september 2021 – 1 december 2021
18 oktober 2021 – 24 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Bomen- en Plantenwandeling

Annet Breure neemt je tijdens een themawandeling mee door Park Zegersloot met een audiotour. Kom van alles te weten over de historie, symboliek en het gebruik van bomen en planten die er groeien. Beleef het gebied rondom de Zegerplas op een compleet nieuwe manier!