Gospelconcert in Adventskerk

  • Adventskerk, Julianastraat 69, 2405 CG Alphen aan den Rijn
  • vrijdag 17 december 2021 om 20:00 – 22:30

Concertagenda van Stichting Vrienden van de Adventskerk vult zich weer.

Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert op vrijdag 17 december weer een energiek gospelconcert in de Adventskerk. Na een lange periode met een lege concertagenda vanwege corona is het nu weer mogelijk om veilig concerten te organiseren.  
 
“Zeer verheugd zijn we om dit bijzondere concert weer te organiseren in de Adventskerk. Voorgaande edities waren zeer succesvol en maakte de feestelijke decembermaand nog feestelijker,” zeg Jan de Kruijf voorzitter van de stichting.  
 
Artiesten voor deze Gospel & Soul Night zijn Elijah Gospel & Soul choir en speciale gast Leona Philippo. Samen brengen ze een breed repertoire bestaande uit traditionele gospelsongs, wereldberoemde soulhits afgewisseld met bekende kerstnummers ten gehore. 
 
Elijah Gospel and Soul Choir, onder leiding van dirigent Trea Kuijsten en pianist Govert van der Kolm, zorgt altijd weer voor een opzwepend optreden waarbij niemand stil kan blijven zitten.
 
Speciale gast deze avond is Leona Philippo. Zij brak in 2012 door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. Daarnaast deelde zij al het podium met sterren als Candy Dulfer en Lionel Richie en schitterde zij in nationale televisieseries en bioscoopfilms. Met de overtuigende winst van het derde seizoen van Maestro in maart 2016 en het bemachtigen van de Gouden Baton, lijkt Leona niet meer te stoppen. 
 
“Het jaar 2022 zal een bijzonder jaar zijn voor de Adventskerk. Het kerkgebouw bestaat dan 100 jaar en dit zullen we een jaarlang vieren met allerlei activiteiten. Daarom zijn we blij dat we weer concerten kunnen gaan organiseren als opmaat naar het jubileumjaar toe.”
 
De kaartverkoop is van start gegaan via Alphens.nl. Tickets zijn uitsluitend online hier verkrijgbaar. Entreeprijs is € 25 per persoon inclusief 1 pauzedrankje. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om circa 22:30 uur. 
 
Voor meer informatie over dit concert en het volledige concertprogramma 2021-2022 van de stichting verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk. 
www.vriendenvandeadventskerk.info

Leona persfoto - fotografie Dion de Jong.jpg
Foto Leona Philippo (officiële persfoto, gemaakt door Dionne de Jong)

Elijah.jpg
Foto's Elijah Gospel and Soul Choir (gemaakt door Josh Walet)


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

6 augustus 2021 – 31 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie - Kunstproject 'Onderlinge Verbondenheid

In de bibliotheek is er een gigantisch, kleurrijk nest van textiel gemaakt. Dit kunstobject wordt sinds december 2020 gemaakt en is bijna af! Samen met Alphenaren gaan wij Het Nest tijdens een aantal workshops afronden. De expositie omvat het gehele maakproces. Van de eerste schets tot de laatste ingeweven strook.

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

29 september 2021 – 1 december 2021
18 oktober 2021 – 24 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Bomen- en Plantenwandeling

Annet Breure neemt je tijdens een themawandeling mee door Park Zegersloot met een audiotour. Kom van alles te weten over de historie, symboliek en het gebruik van bomen en planten die er groeien. Beleef het gebied rondom de Zegerplas op een compleet nieuwe manier!