DISCLAIMER

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • donderdag 18 januari 2024 om 20:30 – 23:59

Blauwe Vinkjes gooit hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches. 

In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon Blaauw en Kevin van den Berg van cabaretduo Blauwe Vinkjes in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.  

Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dat met een andere bril op? Kijk door de ogen van de toekomst en word geconfronteerd met de huidige sociale omgangsnormen. Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn. Hun eerste avondvullende show belooft een avondje lachen door hun geheel eigen stijl die je gezien móet hebben! 

Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, waar ze hoge ogen gooiden met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches.  

Zij brengen sketches en liedjes in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca. - de Volkskrant 

Als enige act binnen het festival mikt dit duo vol op (politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd. - Juryrapport Cameretten 


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.

1 maart 2023 – 5 juli 2023
A-MEEZING VOICES

A-MEEZING VOICES - De Vocalgroup voor jongeren!

6 mei 2023 – 6 juni 2023
Centrumwandeling met stadsgids

Leer meer over de historie van Alphen aan den Rijn

17 mei 2023 – 14 juni 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

5 juni 2023 om 15:00 – 16:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Klik & Tik computercursussen

Wil jij beter leren computeren? Bibliotheek Rijn en Venen helpt je verder. Kom langs tijdens de computercursussen, dan kijken we samen welke oplossing het beste bij jou past.

5 juni 2023 – 7 juni 2023 Theater Castellum
Air

Hoe het merk Air Jordan een revolutie teweegbracht in de sportcultuur.