Theater, Theatergroep EBS | Vreemde vogels in Alphen aan den Rijn

‘Vreemde vogels in Alphen aan den Rijn’
Er was al een tijd iets aan de hand in Alphen aan den Rijn, of liever gezegd, iets aan de vleugel. We hádden al die zwerm nare vogels die de brave burgers van ons dorp veel overlast bezorgde, namelijk De Slechtvalken en nu is er een groep bijgekomen die zich, heel origineel, De Mussen noemt. En als u denkt, ach, musjes, die zullen vast niet…..jawel hoor, net zo erg, zo niet erger.

En twee bendes binnen de gemeentegrenzen, dat wordt te gek, ze moeten allebei weg, opvliegen! We hopen dan ook dat u massaal komt helpen om ze weg te jagen, dat scheelt een hoop troep!

Over Theatergroep EBS
Theatergroep EBS maakt theater met bijzondere mensen, die normaal gesproken wat minder in de spotlights staan. Dat kan komen doordat ze niet zo gemakkelijk aansluiting vinden of het gevoel hebben, dat ze niet genoeg 'in huis hebben' om zichzelf een plekje in de spotlights te gunnen. Bij EBS zijn we juist op zoek naar die mensen, omdat we geloven dat iedereen een talent heeft dat ontwikkeld kan worden en dat iedereen het recht heeft om te stralen op het toneel!

Kaartverkoop (incl. consumptie)
Normaal: € 15,00
Parkvilla Vriend € 13,00


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

22 maart 2024 – 24 april 2024
Expositie "RUIMTE" met Corina Mathot, Marieke van Amerom en Antonetta Moerland

Bijzondere expositie met schilderijen en glaswerk

22 maart 2024 – 24 april 2024
Expositie "RUIMTE" met Corina Mathot, Marieke van Amerom en Antonetta Moerland

Bijzondere expositie met schilderijen en glaswerk

15 april 2024 om 14:00 – 16:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Belastingspreekuur 2024

Heb je hulp nodig bij eenvoudige digitale belastingaangifte? Wij helpen je verder!

15 april 2024 om 15:00 – 16:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Computercursus Klik & Tik

Wil jij beter leren omgaan met de computer? Bibliotheek Rijn en Venen helpt je verder. Bel voor een afspraak: 0172 - 475 771 (optie 2 Digilijn) of kom langs tijdens de computercursussen, dan kijken we samen welke oplossing het beste bij jou past.

15 april 2024 om 19:45 – 21:30 Castellum Theater & Film
De Terugreis

Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

15 april 2024 om 20:00 – 21:30 Castellum Theater & Film
Drive-Away Dolls

In deze humoristische film, geschreven door Ethan Coen en Tricia Cooke, maken we kennis met Jamie, een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin, en haar terughoudende vriendin Marian, die nodig eens wat losser moet worden. Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.