Toto Tribute bij Poppodium MAX

  • , ,
  • zaterdag 18 mei 2024 om 21:00 – 01:00

Op zaterdag 18 mei komt Kingdom of Desire, de Toto-tributeband van Nederland, naar Poppodium MAX in Alphen aan den Rijn.

Op zaterdag 18 mei komt Kingdom of Desire, de Toto-tributeband van Nederland, naar Poppodium MAX in Alphen aan den Rijn. Kingdom of Desire is dé ultieme Toto-tributeband, opgericht door drummer René Barthen. René is al bijna 30 jaar actief in de muziekindustrie, en is sinds 1993 een leerling van Simon Philips, de legendarische drummer die zelf tussen 1992 en 2014 bij Toto speelde. Rene verzamelde een band van Nederlandse en Belgische topmuzikanten en fervent Toto-liefhebbers om zich heen om samen hun liefde voor Toto met het publiek te kunnen delen. Kingdom of Desire doet alle Toto-nummers de eer aan die ze verdienen. Uitgerust met de originele Toto-instrumenten worden alle composities met uiterste precisie uitgevoerd. Nummers als 'Africa', 'Rosanna', en 'Hold the Line' komen uiteraard voorbij. Maar ook pareltjes als 'I will remember', of deep cuts zoals 'Jake to the Bone' worden allemaal ten gehore gebracht. Een gegarandeerd spectaculaire avond voor de fans en voor iedereen die zich wil verdiepen in de muziek van de legendarische band Toto!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

26 april 2024 – 29 mei 2024
Expositie van een aantal vaste medewerkers

Veel divers werk, sculpturen, schilderijen, reliëfcomposities en assemblage kunst

18 mei 2024 om 13:30 – 15:20 Castellum Theater & Film
Garfield

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.

18 mei 2024 om 13:45 – 15:35 Castellum Theater & Film
Fantasievriendjes

Fantasievriendjes, die ook in de originele versie wordt uitgebracht onder de titel IF, is een film van schrijver en regisseur John Krasinski over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten Fantasievriendjes weer samen te brengen met hun kinderen.

18 mei 2024 om 14:00 – 15:10 Castellum Theater & Film
Het Muizenhuis – Sam & Julia In De Bioscoop

Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop is een compilatie van acht afleveringen waarvan 6 afleveringen nooit eerder vertoond zijn. De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis. Ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries. Ze zien zelfs hoe een regenboog ontstaat, gaan sterrenkijken en leren leuke danspasjes! Tussen al deze geweldige belevenissen leren Sam en Julia waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid. Ze versterken hun band en maken prachtige herinneringen samen.

18 mei 2024 om 15:30 – 17:10 Castellum Theater & Film
Lassie: Een Nieuw Avontuur

Het is zomervakantie! Omdat de 12-jarige Flo niet gescheiden wil worden van zijn beste vriend Lassie, logeren de twee op de boerderij van Flo’s tante. Daar maken ze al snel nieuwe vrienden met tante’s pleegkinderen Cleo en Henry en haar Jack Russell Pippa. Wanneer er ineens honden uit het dorp verdwijnen, zijn er gelijk grote zorgen. Dan wordt er ingebroken in tante’s huis en wordt Pippa gestolen! Samen met de drie kinderen weet Lassie niet hoe snel ze in actie moet komen om de dieven te vangen en Pippa te redden.

18 mei 2024 om 15:45 – 17:35 Castellum Theater & Film
Garfield

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.