Expositie Daan Isendoorn

Daan Isendoorn (1974) is ruim vier jaar geleden begonnen met schilderen. Zijn schilderonderwerpen lopen uiteen van zelfportretten en familieportretten tot landschappen en filmsterren. Hij schildert met olieverf, en experimenteert graag met verschillende kleuren.

Daan Isendoorn (1974) is jarenlang als archeoloog werkzaam geweest in het Caraïbisch gebied en het Midden-Oosten. De laatste jaren is hij fulltime huisvader van twee kinderen. Ruim vier jaar geleden is hij begonnen met schilderen.

Zijn schilderonderwerpen lopen uiteen van zelfportretten en familieportretten, tot landschappen en filmsterren. Hij schildert met olieverf, en experimenteert graag met verschillende kleuren. “Ogen fascineren mij; de blik die mij teruggeworpen wordt vanaf het doek, kan mij eindeloos in haar greep houden”, vertelt hij.

Naast schilderijen maakt Daan ook Tiffany glas in lood. Meer informatie over het werk van Daan of informatie over opdrachten? Neem gerust contact op via zijn instagram-account of via daanisendoorn@gmail.com.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

4 augustus 2023 – 11 december 2023 Lida Plomp Kunstwerken
Cursus schilderen

Cursus schilderen bij Lida Plomp

26 september 2023 – 9 januari 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Klimaatcursus 'De groene verandering'

Wil jij meer weten over klimaatverandering en de positieve impact die jij kunt hebben op het klimaat? Met de IVN Klimaatcursus leer je over de wisselwerking tussen mens en klimaat en ontwikkel je een persoonlijke actieplan, waarmee je het geleerde meteen kunt omzetten in de praktijk.

30 september 2023 om 15:00 – 16:05 Theater Castellum
Meester Kikker (5+)

Na het succes van het boek en de film komt dit spannende en grappige verhaal van Paul van Loon nu naar het theater! 

30 september 2023 – 4 oktober 2023 Theater Castellum
Barbie

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt.

30 september 2023 om 19:00 – 20:48 Theater Castellum
Quand Tu Seras Grand

Warme komedie waarin twee generaties dichter bij elkaar gebracht worden.

30 september 2023 om 20:00 – 23:59 Parkvilla