Talentenspreekuur

De Talentenbar® is dé plek om aan de slag te gaan met jouw talent. Misschien wil je een andere koers nemen in je werk, je vrije tijd of overweeg je een eigen bedrijf te beginnen. Bij de Talentenbar® kan iedereen vanaf 16 jaar zijn of haar eigen talent ontdekken.

De Talentenbar® is dé plek om aan de slag te gaan met jouw talent. Misschien wil je een andere baan, zoek je meer activiteiten voor in je vrije tijd of overweeg je een eigen bedrijf te beginnen. Het biedt een persoonlijk platform waarin je zelf aan de slag gaat met het ontwikkelen van je talent. Bij de Talentenbar® kan iedereen vanaf 16 jaar zijn of haar eigen talent ontdekken.

De stappen Kom naar het Talentenspreekuur, ga met een van onze Talentencoaches in gesprek, doe een Talentenscan en ontdek waar je talent je kan brengen. Werk samen met je Talentencoach aan het vastleggen van je ambities zodat jij kan doen wat je altijd al wilde doen.

Talentenspreekuur Meld je aan voor een oriënterend gesprek. Stuur een mail naar e.kappe@bibliotheekrijnenvenen.nl of stuur een bericht naar 06-82652564 en geef het gewenste tijdstip aan. Het spreekuur kan zowel online als in 1 van onze vestigingen gehouden worden. Kun je niet op de aangegeven tijden? Geen probleem! Geef aan op welke momenten je wel kan. Wij nemen vervolgens contact met je op voor het exacte tijdstip.

Deelname aan De Talentenbar is gratis


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

26 juli 2021 – 26 september 2021
Bomen- en Plantenwandeling: audiotour door Park Zegersloot

In deze themawandeling neemt Annet Breure je met een audiotour mee door Park Zegersloot. Zet je zintuigen aan en beleef, al kijkend en luisterend, het gebied rondom de Zegerplas op een nieuwe manier!

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

6 augustus 2021 – 31 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie - Kunstproject 'Onderlinge Verbondenheid

In de bibliotheek is er een gigantisch, kleurrijk nest van textiel gemaakt. Dit kunstobject wordt sinds december 2020 gemaakt en is bijna af! Samen met Alphenaren gaan wij Het Nest tijdens een aantal workshops afronden. De expositie omvat het gehele maakproces. Van de eerste schets tot de laatste ingeweven strook.

13 september 2021 – 19 september 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Bomen- en Plantenwandeling

Annet Breure neemt je tijdens een themawandeling mee door Park Zegersloot met een audiotour. Kom van alles te weten over de historie, symboliek en het gebruik van bomen en planten die er groeien. Beleef het gebied rondom de Zegerplas op een compleet nieuwe manier!

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn