Theater, Micheline van Hautem + DSS | Shaffy & Brass

Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy, elke avond begeleid door een ander harmonie- of fanfare-orkest of brassband.


Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 70 (!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten.  Nu dus  ruim baan voor de gloedvolle muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van fanfareorkest DSS uit Aarlanderveen. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs.


Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- én buitenland.


De pers was unaniem lovend over Brel & Brass:
'...een fenomenaal concert...staande ovatie'.


'...grandioze uitvoeringen waarbij de charmante zangeres en de robuuste bastrombonist Jos Jansen in perfect samenspel met orkest en dirigent de avond naar grote hoogten tilden'.

'Hét hoogtepunt van Brel & Brass: Ne me quitte pas dat in de Zuid-Afrikaanse versie Moe nie weggaan nie heette. Een muisstille zaal zoog de noten op en was niet van plan er ook maar eentje te missen'.


Over DSS
Muziekvereniging Door Samenwerking Sterk is opgericht in 1927. En ook nu nog, ruim 90 jaar later, komt er muziek bij ons uit de polder! Het kleine dorpje Aarlanderveen middenin het Groene Hart heeft veel muzikaal talent en trekt dat aan vanuit een wijde omtrek. Zo kent DSS een Fanfareorkest, een Mars- en Showband, een Jeugdorkest en heeft het haar eigen muziekopleiding.

Kaartverkoop (inclusief consumptie)
Normaal: € 21,50
Parkvilla Vriend: € 19,50


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

9 juli 2022 – 16 oktober 2022 Bezoekerscentrum De Veenweiden
Uitbundige bloemenpracht in Bezoekerscentrum De Veenweiden

Tijdens de zomermaanden inclusief september bloeit het Bezoekerscentrum De Veenweiden als nooit tevoren. Tijdens de expositie ‘Bloemenpracht’ van de uit Oegstgeest afkomstige Truus Serdijn is er een ware explosie van kleuren te zien. Mede geïnspireerd door deze bloemenpracht, laat Adrie Zaalberg haar glasobjecten voor binnen en buiten zien. De exposities worden geopend op zaterdag 9 juli en duren tot half oktober.  

7 september 2022 – 8 november 2022
Weerbaarheidstraining voor kinderen van 6 t/m 8 jr. en van 9 t/m 12 jaar

De Rots en Watertraining voor kinderen in de basisschoolleeftijd gaat weer van start.

26 september 2022 – 19 december 2022
Bridgeles voor beginners

BRIDGECURSUS, in samenwerking met alle Bridgeclubs in Alphen aan den Rijn Vanaf maandag 26 september 2022 wordt in het Buurthuis Kerk en Zanen Oude Wereld 57, Alphen a/d Rijn, 12 keer maandagavond les gegeven aan beginners door André van Herel, officieel bridgedocent. Tijd: van 19.30 uur tot 21.45 uur. Als u nog verder inlichtingen wenst, bel gerust met André van Herel tel. 06-15115388 of e-mail: bridgedocent.andre@gmail.com

30 september 2022 – 7 oktober 2022 Park Zegersloot