Johnny Cash - God, Love & Murder

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • vrijdag 20 januari 2023 om 20:30 – 23:59

Volg Def Americans door het muzikale landschap doorspekt van tradities, dat nergens zo somber en prachtig tegelijk is als bij The Man In Black. 

De thematiek in de muziek van Countryheld Johnny Cash is niet bepaald zoetsappig of licht te noemen. Met name de thema’s God, Love & Murder worden vaak zo breed uitgemeten in de muziek van The Man In Black dat er een serie verzamelplaten van kon worden samengesteld in zijn American Recordings periode. 

Sombere murder ballads, godvrezende traditionals, tranentrekkers over stervende cowboys en mannen die alle hoop zijn verloren worden keurig in balans gebracht met springerige Johnny & June liefdesduetten en uitbundige gospels die hun oorsprong vonden op de katoenvelden van het zuiden van de VS. 

Volg samen met Def Americans de grootmeester in zijn voetsporen door het muzikaal landschap doorspekt van tradities, dat nergens zo somber en prachtig tegelijk is als bij The Man In Black. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 juli 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.