Theater, Niek & Guy | Es Rever

Ashton Brothers lanceren de nieuwe talenten Niek & Guy!

Stap binnen in de bijzondere wereld van Niek & Guy. In hun adembenemende voorstelling ‘Es Rever’ creëren ze met hun unieke mix van magie, theater en muziek een show die je zal verbazen, ontroeren en onbedaarlijk hard laat lachen. Van een poëtische koorddanser tot snoeihard rockende gedachtenlezers en alles daartussenin, Niek en Guy nemen je mee op een verrassende reis door de wereld van kleinkunst en variété.

Ondanks hun jonge leeftijd zijn deze twee getalenteerde artiesten zeker geen vreemden in de entertainment-wereld.
Niek Takens is een meermaals bekroonde goochelaar die op zeer jonge leeftijd al Nederlands Kampioen Goochelen werd en zijn sporen sindsdien verdiend heeft op zowel nationale als internationale podia. Guyllaume Wibowo is een veelzijdige artiest die zijn talenten als balletdanser, goochelaar en muziekproducent combineert en zo een unieke stijl creëert.

Met hun voorstelling “Es Rever’ bereikten Niek & Guy de finale van het Amsterdam Kleinkunst Festival 2023, waar ze in de Kleine Komedie de prestigieuze Shaffy Prijs wonnen. Naar aanleiding van hun optreden jubelde de pers: ‘Dit duo zal zich niet beperken tot de Nederlandse theaters. Niek & Guy gaan ongetwijfeld de wereld over!’

Met Friso van Vemde (Ashton Brothers) als regisseur, samenwerkingen met onder andere de Ashton Brothers en shows in Nederland, Zweden en Italië op zak bewijzen Niek & Guy dat ze hun publiek over de hele wereld kunnen betoveren met hun onvergetelijke optredens. Op zoek naar een wonder? Laat je meevoeren in de magische wereld van Es Rever!

Kaartverkoop (incl. consumptie)
Normaal: € 17,50
Parkvilla Vriend: € 15,50 


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

4 augustus 2023 – 11 december 2023 Lida Plomp Kunstwerken
Cursus schilderen

Cursus schilderen bij Lida Plomp

26 september 2023 – 9 januari 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Klimaatcursus 'De groene verandering'

Wil jij meer weten over klimaatverandering en de positieve impact die jij kunt hebben op het klimaat? Met de IVN Klimaatcursus leer je over de wisselwerking tussen mens en klimaat en ontwikkel je een persoonlijke actieplan, waarmee je het geleerde meteen kunt omzetten in de praktijk.

30 oktober 2023 – 13 december 2023
Schilderen bij Petra van der Made

Tekenen en schilderen bij Petra van der Made.

2 december 2023 – 31 januari 2024 Bezoekerscentrum De Veenweiden
Maarten Abrahamsen met onvoorspelbare schildertechniek in Bezoekerscentrum De Veenweiden

Maarten Abrahamsen met onvoorspelbare schildertechniek in Bezoekerscentrum De Veenweiden.

11 december 2023 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
12 december 2023 om 10:00 – 23:59 Maggie Blue