Company

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB ALPHEN AD RIJN
  • vrijdag 20 maart 2020 om 20:15 – 23:59

Een live orkest begeleidt de 14-koppige cast met klinkende musicalnamen als Paul Groot, Anne-Marie Jung en Nurlaila Karim in deze midlife-musical, relatiekomedie en iconische Broadway-hit!

Bij het woord musical denkt u wellicht eerder aan Andrew Lloyd Webber dan aan Stephen Sondheim. Toch heeft hij vele grote musicalhits als West Side Story en Sweeny Todd op zijn naam staan. Komend seizoen kunt u genieten van misschien wel zijn beste musical Company. Een live orkest begeleidt de 14-koppige cast met klinkende musicalnamen als Paul Groot, Anne-Marie Jung en Nurlaila Karim in deze midlife-musical, relatiekomedie en iconische Broadway-hit!


Tot onze spijt moeten wij mededelen dat deze voorstelling is geannuleerd. Het bestuur van PIT producties heeft besloten om de voorbereidingen van de musical Company met directe ingang stop te zetten. De productie, die vanaf 14 februari 2020 door het land zou toeren, wordt geconfronteerd met een zwaar tegenvallende kaartverkoop. Gezien de slechte markt in combinatie met de beperkte financiële mogelijkheden van PIT, acht het bestuur het niet realistisch dat de kaartverkoop alsnog voldoende op gang komt, waardoor er onverantwoorde risico’s ontstaan als wij doorgaan met de productie.Er is met man en macht naar mogelijkheden gezocht om door te gaan, maar helaas heeft dat niet tot de gewenste uitkomst geleid. Het bestuur en directie van PIT producties betreuren het ten zeerste dat dit besluit genomen moest worden. Heeft u al kaarten voor Company? Wij gaan alle bezoekers benaderen over de annulering van deze voorstelling. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

7 september 2019 – 28 februari 2020 Yogatreasure
Start Yoga Teacher Training in Alphen aan den Rijn

Yoga Teacher Training in Alphen aan den Rijn start 7 september a.s.

1 oktober 2019 – 12 mei 2020 Theater Castellum
9 januari 2020 – 19 maart 2020 Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn
Leer Portugees voor op reis

Bom dia! Leer Portugees voor op vakantie!

14 januari 2020 – 14 april 2020 Parkvilla
Cursus "Maak je eigen website met Wordpress"

Maak je eigen website met Wordpress

18 januari 2020 – 4 april 2020 Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn
Cursus Frans op reis

Op vakantie naar Frankrijk? Doe nog even een korte cursus!