Theater, Zing Nederlandse hits mee voor het goede doel!

Meezingen voor het goede doel! Iedereen kan zingen, ook al is het op een onder-de-douche-niveau. Niets mis mee, voor deze muzikale kroegentocht. De 21 liedjes die gespeeld worden larderen het aandoenlijke liefdesverhaal van Berend Bruegel. Een verhaal met een glimlach.


Verhalenverteller André Troost neemt u mee, samen met een groep muzikale vrienden, van het Kronenburgpark naar café De Slof in de Oranjestraat. Beetje terug in de tijd en lekker meebrullen want de liedteksten worden geprojecteerd.


U kunt na-borrelen en zo u wilt dansen, want na de sing along draait DJ Ron. Kortom, een gezellige avond met familie of vrienden/vriendinnen!!


Dit is één van de projecten van Lions Rhijnhart Alphen. Met de opbrengst van de sing along geven wij kansarme pubers uit Amsterdam de vakantieweek van hun leven. Alleen daarom zou je al komen meezingen.


Kaartverkoop (inclusief consumptie)
Opbrengst voor goed doel: € 22,50


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

9 juli 2022 – 16 oktober 2022 Bezoekerscentrum De Veenweiden
Uitbundige bloemenpracht in Bezoekerscentrum De Veenweiden

Tijdens de zomermaanden inclusief september bloeit het Bezoekerscentrum De Veenweiden als nooit tevoren. Tijdens de expositie ‘Bloemenpracht’ van de uit Oegstgeest afkomstige Truus Serdijn is er een ware explosie van kleuren te zien. Mede geïnspireerd door deze bloemenpracht, laat Adrie Zaalberg haar glasobjecten voor binnen en buiten zien. De exposities worden geopend op zaterdag 9 juli en duren tot half oktober.  

7 september 2022 – 8 november 2022
Weerbaarheidstraining voor kinderen van 6 t/m 8 jr. en van 9 t/m 12 jaar

De Rots en Watertraining voor kinderen in de basisschoolleeftijd gaat weer van start.

26 september 2022 – 19 december 2022
Bridgeles voor beginners

BRIDGECURSUS, in samenwerking met alle Bridgeclubs in Alphen aan den Rijn Vanaf maandag 26 september 2022 wordt in het Buurthuis Kerk en Zanen Oude Wereld 57, Alphen a/d Rijn, 12 keer maandagavond les gegeven aan beginners door André van Herel, officieel bridgedocent. Tijd: van 19.30 uur tot 21.45 uur. Als u nog verder inlichtingen wenst, bel gerust met André van Herel tel. 06-15115388 of e-mail: bridgedocent.andre@gmail.com

30 september 2022 – 7 oktober 2022 Park Zegersloot