(Groot)ouder-kind yoga 'Herfst'

Kom jij samen met één van je ouders, je opa of oma naar deze avontuurlijke yogales? Aan de hand van een verhaal samen ontdekken, plezier maken en ons verwonderen over de herfst!

Verzorgd door Panda Yoga & Lifestyle

Kom jij samen met één van je ouders, je opa of oma naar deze avontuurlijke yoga les? We gaan ons tijdens deze les verwonderen over de herfst! Samen met Panda gaan we op avontuur en onderweg hebben we bijzondere ontmoetingen.

Een leuke les in de Bibliotheek waarin plezier, beleving en verbondenheid met elkaar centraal staan. In een speelse verhaallijn neemt Josien Rens je mee in (kinder)yogahoudingen, partneroefeningen voor kind en (groot)ouder, ademspel, mindfulness en visualisatie.

Over PandaYoga & Lifestyle Josien Rens geeft met Panda Yoga & Lifestyle kinderyoga en organiseert verwonderingsactiviteiten over voeding en leefstijl. De panda in Panda Yoga staat voor zachtheid, speelsheid, kracht, vrede, harmonie en vastberadenheid. Yoga zet kinderen in hun kracht. Ze ontdekken op een speelse en verantwoorde manier hoe hun lichaam werkt en hoe ze zelf invloed hebben op hun gedachten en gevoelens.

Wil je meedoen? Ouder en kind kunnen zich hieronder in tweetallen gratis aanmelden. Let op! Vermeld bij het invulveld 'leeftijd' de leeftijd van je kind.

Geschikt voor kinderen van 4-7 jaar

Dubbel genieten Om je uitje compleet te maken heeft ons Grand Café KADE 10 een heerlijke aanbieding voor je! Maar er gebruik van door vooraf te reserveren via: Grand Café KADE 10


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

15 april 2022 – 2 september 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Afvalkunst: Van afval tot kunstwerk

Statushouders, Maatschappelijk Werkers van Kwadraad en een sportcoach van Sportief Besteed Groep gaan samen met elkaar in Alphen aan den Rijn de straat op om afval te verzamelen en te recyclen tot kunstwerkjes.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 augustus 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.