Theater, Robert Jan Stips | RJSOLO

Vorig jaar was het voor Robert Jan Stips precies 50 jaar geleden dat hij met SUPERSISTER naar aanleiding van hun eerste hitsingle 'She Was Naked' op verrassende wijze acte de présence gaf op het inmiddels historische Holland Pop Festival in Kralingen en bij het grote publiek in 1970 al een geheel eigen plek veroverde.

Sindsdien heeft hij die eigen plek alleen maar weten te verstevigen via vele succesvolle samenwerkingen met bands als GOLDEN EARRING, SWEET d'BUSTER, TRANSISTER, GRUPPO SPORTIVO, FREEK de JONGE en natuurlijk nog immer aktief met NITS.

De belangstelling voor zijn persoon kreeg begin 2019 met de documentaire 'de Tovenaar van de Nederpop' van het 'Uur van de Wolf' een enorme boost, terwijl ook het daar uit voortvloeiende SUPERSISTER  PROJEKT 2019 een feestelijk succes werd. In 2020 verscheen een rijk geïllustreerde, complete biografie van de progressieve nederpoplegende SUPERSISTER.

In 'RJSOLO' speelt hij een avondvullend programma waarin hij, aan de vleugel of piano, met een niet aflatend plezier en enthousiasme zijn inmiddels legendarische muziekverleden doorkruist.  Stips speelt de hits, zingt en vertelt over wat hij die 50 jaar heeft gemaakt en meegemaakt en laat daarnaast ook recenter werk horen.

Robert Jan stelt elke avond zijn 'RJSOLO' weer opnieuw samen, zo heeft het publiek heeft óók de mogelijkheid mee te doen in de keuze van de - inmiddels zo'n 400 – te spelen songs  door één of meer verzoeknummers in te dienen, waardoor elke avond 'RJSOLO' ook voor hemzelf  weer verrassingen met zich mee kan brengen. Een avond met iemand die het podium inmiddels als zijn thuis ervaart en ook nu nog - na 50 jaar - garant staat voor een avond spannende, bijzondere en afwisselende (pop)muziek waarin de tijd werkelijk voorbij vliegt.

Uw verzoeknummer naar: verzoekjes@stips.net. Eén simpele spelregel: Robert Jan moet het ooit 'n keer (mee)gespeeld, (mee)geschreven of (mee)opgenomen hebben.


Kaartverkoop
Normaal € 18,00 (inclusief consumptie)
Vrienden € 16,00 (inclusief consumptie)


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

24 januari 2022 – 30 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

24 januari 2022 om 19:30 – 22:00 Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn
Fotografie voor gevorderden

Verdiep je verder in de fotografie – creëer de mooiste foto’s