Fashion Swap - Hazerswoude-Rijndijk

Een impulsaankoop die beter in de winkel had kunnen blijven hangen, een stuk textiel dat in je kast ligt te verstoffen, of gewoon een kledingstuk dat je niet langer draagt? Kom deze omruilen voor een geheel nieuwe look tijdens de Fashion Swap!

Naast het kunstproject in Alphen en Boskoop gaan we, in samenwerking met kunstenares Femke van Gemert, ook starten met een textielkunstwerk in Hazerswoude-Rijndijk.

De eerste activiteit binnen dit Community Art-project is een fashion swap in Bibliotheek Hazerswoude-Rijndijk. Dus ben jij toe aan een paar nieuwe fashion items en wil je gratis (dames)kleding shoppen? Kom dan je kleding ruilen tijdens de gezellige fashion swap in de bieb! Femke van Gemert zal deze avond een korte toelichting geven over het project.

Doe je mee? Is dit echt iets voor jou en je vriendinnen? Reserveer hieronder dan snel je gratis plek!

Na afloop van de fashion swap zal alle overgebleven kleding gerecycled worden voor het kunstwerk dat gemaakt wordt tijdens diverse workshops. Houd hiervoor de website in de gaten! Heb je kapotte kleding die niet geschikt is voor de fashion swap maar wel bruikbaar voor het kunstwerk? Ook deze kun je inleveren in de daarvoor bestemde bak bij Bibliotheek Hazerswoude-Rijndijk.

Onderlinge Verbondenheid wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Mondriaan Fonds en het SBH Fonds.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.

8 februari 2023 om 15:00 – 16:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Leer robots programmeren!

Ontdek de programmeur in jezelf en ga aan de slag met onze robots! We beginnen met onze DASH Robot en daarna leer jij zelf programmeren. Je hoeft geen ervaring te hebben.