Film, PICL Exclusieve Kijk Ons voorpremière: Love in a Bottle

Een film over liefde in lockdown van Paula van der Oest

Exclusieve voorpremière te zien op PICL

Liefde op het eerste gezicht bestaat. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd). Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

Over Love in a Bottle
Liefde op het eerste gezicht bestaat. Het gebeurt. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky en Miles, ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid-19 was.

En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

De wereld is nog steeds in de greep van Covid-19. Love in a Bottle is daarom een hele toepasselijke film, juist nu. De online bubbel van Lucky en Miles zal voor velen herkenbaar zijn: we hebben afgelopen tijd allemaal via een scherm onze relaties moeten onderhouden.

Na afloop van de film kijk je naar een Q&A met regisseur Paula van der Oest en actrice Hannah Hoekstra.

Kijk Ons
Nederlandse artistieke films gooien regelmatig hoge ogen op de internationale filmfestivals, maar zijn in eigen land vaak relatief onbekend. Kijk Ons wil deze films beter op de kaart zetten en laten zien wat de Nederlands artistieke film wel niet allemaal te bieden heeft. Daarom organiseert Kijk Ons regelmatig speciale voorpremières van nieuwe, kleurrijke, eigenzinnige en dappere films van eigen bodem, in filmtheaters door het hele land en nu ook online, exclusief op Picl bij je eigen filmtheater.
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

19 mei 2021 – 12 juli 2021 Parkvilla
28 mei 2021 – 30 juni 2021
Expositie Galerie Alphen Art

Nieuwe expositie met 8 verschillende kunstenaars

2 juni 2021 – 21 juli 2021
Training: Opkomen voor jezelf

Wil jij je zelfvertrouwen vergroten en assertiever worden? Geef je dan op voor de training Opkomen voor jezelf.

3 juni 2021 – 1 juli 2021 Wijkcentrum Kerk en Zanen
Training: Uitkomen met inkomen

Wil jij (beter) uitkomen met jouw inkomen? Geef je dan op voor deze training!

11 juni 2021 – 30 juni 2021 Bibliotheek Alphen aan den Rijn
Hiphopinjebieb

HipHopinjebieb is een programma met toffe workshops, masterclasses en andere activiteiten voor taalkunstenaars, verhalenvertellers en dromers.

23 juni 2021 om 20:00 – 23:59 Parkvilla