Film, Thuis filmdiner Burnt met Bradley Cooper

Thuis een filmdiner met Cinema Culinair is een succes. We horen enorm veel positieve geluiden en de waardering is hoog. Er is genoeg te watertanden met het nieuwe filmdiner Burnt op 22 en 23 mei. En dan hebben we niet alleen over de cast! Wat dacht je van een bouillabaisse met gamba? Wil je liever een vegetarisch gerecht, dan kan dat natuurlijk ook.

Burnt heeft een sterrencast vol met sympathieke tegenspelers (Daniel Brühl, Omar Sy, Matthew Rhys) en de gerechten zijn werkelijk fan-tas-tisch. De chefkoks van restaurant Brunel serveren in samenwerking met Parkvilla een proeverij van gerechten die in de film goed te zien zijn en/of geproefd worden. Voor één gerecht is er een blinddoek nodig! ’s Middags kan het diner worden afgehaald bij Parkvilla of worden thuisbezorgd.

Een arrogante chef, gespeeld door Bradley Cooper, heeft het ooit verbruid in de keukenwereld van Parijs (drank, drugs en vrouwen, in willekeurige volgorde) en komt na jaren boetedoening aan in London om een derde ster te veroveren. Dat gaat echter niet zomaar. Hij komt oude rivalen en verraden vrienden tegen, hij wil niet modern (= sous vide) koken en uit zijn frustraties op een Gordon Ramsay manier: vloeken en smijten met borden. De film gaat over zijn terugkeer naar de normale wereld en naar enige menselijkheid in zijn bestaan.

Finishing touch
De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. De bestelling kan worden geplaatst op cinemaculinair.nl. Deelnemers dienen thuis zelf de filmstream te downloaden via film.nl.

Interesse en tickets: klik hier
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

19 mei 2021 – 12 juli 2021 Parkvilla
28 mei 2021 – 30 juni 2021
Expositie Galerie Alphen Art

Nieuwe expositie met 8 verschillende kunstenaars

2 juni 2021 – 21 juli 2021
Training: Opkomen voor jezelf

Wil jij je zelfvertrouwen vergroten en assertiever worden? Geef je dan op voor de training Opkomen voor jezelf.

3 juni 2021 – 1 juli 2021 Wijkcentrum Kerk en Zanen
Training: Uitkomen met inkomen

Wil jij (beter) uitkomen met jouw inkomen? Geef je dan op voor deze training!

11 juni 2021 – 30 juni 2021 Bibliotheek Alphen aan den Rijn
Hiphopinjebieb

HipHopinjebieb is een programma met toffe workshops, masterclasses en andere activiteiten voor taalkunstenaars, verhalenvertellers en dromers.

23 juni 2021 om 20:00 – 23:59 Parkvilla