Workshop: ‘In beweging naar een nieuwe baan’

  • Aarhof (Centrum), Aarhof 1, 2406 BT Alphen aan den Rijn
  • woensdag 22 mei 2024 om 10:00 – 12:00

Als je met succes een (nieuwe) baan wilt vinden, dan helpt het als je ‘goed in je vel zit’. Ook letterlijk, en dat betekent dat je ook lichamelijk fit moet zijn. Daarom is het belangrijk dat je regelmatig beweegt. Voor veel mensen een open deur, maar lang niet iedereen is gewend dagelijks te bewegen. 

Dat bewegen hoeft niet direct intensief te zijn. Wandelen, fietsen en iedere dag thuis wat simpele oefeningetjes doen, is al oké. En natuurlijk op je dieet letten. Tijdens de workshop ‘In beweging naar een nieuwe baan’ vertelt Pieter Mars, buurtsportcoach van Alphen Vitaal, hier meer over. Wat er in je lichaam verandert, hoe je het herkent en wat het met je lijf doet. Hij nodigt je uit om mee te doen met wat simpele oefeningen waarmee je kunt beginnen. Zorg dus dat je makkelijke kleding aan hebt. 

Deze workshop is woensdagochtend 22 mei van 10 tot 12 uur in het Informatiepunt Zorg & Welzijn, Aarhof 31 (t.o. Mango damesmode) Alphen aan den Rijn.
Meer informatie en aanmelden via de agenda op www.werkvindenalphen.nl
Deelname is gratis.
Deze activiteit is een gezamenlijk initiatief van Alphen Vitaal en WerkVinden Alphen.

Logo Werkvinden 2.0 - groot.jpg         Logo Alphen Vitaal.png


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

26 april 2024 – 29 mei 2024
Expositie van een aantal vaste medewerkers

Veel divers werk, sculpturen, schilderijen, reliëfcomposities en assemblage kunst

18 mei 2024 om 13:30 – 15:20 Castellum Theater & Film
Garfield

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.

18 mei 2024 om 13:45 – 15:35 Castellum Theater & Film
Fantasievriendjes

Fantasievriendjes, die ook in de originele versie wordt uitgebracht onder de titel IF, is een film van schrijver en regisseur John Krasinski over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten Fantasievriendjes weer samen te brengen met hun kinderen.

18 mei 2024 om 14:00 – 15:10 Castellum Theater & Film
Het Muizenhuis – Sam & Julia In De Bioscoop

Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop is een compilatie van acht afleveringen waarvan 6 afleveringen nooit eerder vertoond zijn. De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis. Ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries. Ze zien zelfs hoe een regenboog ontstaat, gaan sterrenkijken en leren leuke danspasjes! Tussen al deze geweldige belevenissen leren Sam en Julia waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid. Ze versterken hun band en maken prachtige herinneringen samen.

18 mei 2024 om 15:30 – 17:10 Castellum Theater & Film
Lassie: Een Nieuw Avontuur

Het is zomervakantie! Omdat de 12-jarige Flo niet gescheiden wil worden van zijn beste vriend Lassie, logeren de twee op de boerderij van Flo’s tante. Daar maken ze al snel nieuwe vrienden met tante’s pleegkinderen Cleo en Henry en haar Jack Russell Pippa. Wanneer er ineens honden uit het dorp verdwijnen, zijn er gelijk grote zorgen. Dan wordt er ingebroken in tante’s huis en wordt Pippa gestolen! Samen met de drie kinderen weet Lassie niet hoe snel ze in actie moet komen om de dieven te vangen en Pippa te redden.

18 mei 2024 om 15:45 – 17:35 Castellum Theater & Film
Garfield

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.