MeeMaakPodium: Dungeons & Dragons One Shots

Welkom in de wonderlijke wereld van Dungeons & Dragons! In dit magische coöperatieve spel neem je samen met de andere spelers de rol aan van helden en avonturiers. Binnen 3 tot 4 uur spelen we het verhaal van begin tot eind. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of een nieuwkomer, bij ons ben je altijd welkom.

Dungeons & Dragons One Shots

Welkom in de wonderlijke wereld van Dungeons & Dragons, beter bekend als D&D!

In dit magische coöperatieve spel neem je samen met de andere spelers de rol aan van helden en avonturiers. Of je nu een stoere krijger bent, een gedreven tovenaar, of een sluwe dief, er is altijd een plek voor jou in de wereld van D&D. Samen gaan jullie op ontdekkingstocht door een rijk vol mysteries, gevaarlijke monsters en epische schatten.

Opzet

Binnen 3 tot 4 uur spelen we het verhaal van begin tot eind. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of een nieuwkomer die de magie van D&D wil ervaren, bij ons ben je altijd welkom.

Geen ervaring met het maken van een personage of geen tijd om iets in elkaar te zetten? Geen probleem! Er zijn vooraf gemaakte character sheets aanwezig.

Inloop vanaf 12:15

MeeMaakPodium

Dungeons & Dragons One Shots is onderdeel van het MeeMaakPodium. Het MeeMaakPodium is een plek in Alphen van en voor iedereen die een activiteit of programma wil opzetten. Een plek waar je samen aan de slag kunt met jouw idee. Meer weten? Klik hier.

Deze activiteit wordt geïnitieerd door:

Logo tovenaars van de Rijn.png


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 mei 2024 – 8 augustus 2024
Zomer Expositie met als thema "OPWARMING" door de deelnemers van de Stichting

Veel divers werk, sculpturen, schilderijen, foto's en assemblage kunst

1 juli 2024 – 31 juli 2024 Maggie Blue
6 juli 2024 – 13 juli 2024
Denios Tean open tennistoernooi

#denios #tennis #week #toernooi #juli #apresski

8 juli 2024 – 14 juli 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie TrashArt

De derde klas van de Groene Hart Praktijkschool presenteert in samenwerking met de Schone Buurt Coaches van de gemeente Alphen aan den Rijn hun kunstobjecten gemaakt van (grof) vuil, ook in onze Bibliotheek! Kom snel kijken bij ons Duurzaamheidsplein op de tweede verdieping.

13 juli 2024 om 13:00 – 16:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Proeftuin Fietstour Eetbaar Alphen

Sinds de eerste wijkmoestuin in 2012 werd aangelegd, ontstaan er in steeds meer buurten pluk- en moestuinen vol eetbare planten, struiken en bomen. Tijdens deze fietstocht, georganiseerd door Eetbaar Alphen, maak je kennis met enkele van deze opmerkelijke, lokale initiatieven.

13 juli 2024 om 13:30 – 15:30 Castellum Theater & Film