The Third Line

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • zaterdag 22 oktober 2022 om 20:15 – 22:00

Spectaculair theaterconcert dat de liefhebber van symfonische rock absoluut niet mag missen. 

Al vijf jaar zorgt de 9-koppige Symphonic Rock Night-band, bestaande uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken uit de popgeschiedenis van de jaren ’70 als 'On the Turning Away’ van Pink Floyd, 'Behind the Lines' van Genesis en 'Give a Little Bit' van Supertramp. 

In The Third Line brengt de band een geheel nieuwe set met songs van o.a. Pink Flloyd, Genesis, Yes, Marillon en Supertramp, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren ‘70. Muziek die nog altijd hoog genoteerd staat in de jaarlijkse Top 2000. Verwacht hits als ‘Hotel California’, ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Owner of a Lonely Heart’ en ‘Baker Street’, maar ook de krakers van Nederlandse bands als Nits, Golden Earring en Solution zullen zeker niet ontbreken. 

Anand Mahangoe (gitarist): “The Third Line is onze beste voorstelling tot nu toe. Met een heerlijke lijst nieuwe songs, waarbij ons publiek volledig uit hun dak zal gaan. Voor mij ook een sensationeel gevoel, om met dit hechte stel topmuzikanten deze iconische muziek te mogen spelen.” 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 juli 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.