Atelier Verfstreken

Expositie Glas in Lood bij Atelier Verfstreken

Sfeervol thema dat tot leven komt in kleurige tekeningen en schilderijen.

Bij Atelier Verfstreken is tot 4 januari 2022 de expositie Glas in Lood te zien van kunstenares Kirsten. Dit sfeervolle thema komt tot leven in haar kleurige tekeningen en schilderijen. Ook zijn er een aantal boeiende creaties te zien van andere kunstenaars van Verfstreken.

In de galerie-winkel van Atelier Verfstreken zijn leuke nieuwe cadeau-artikelen en kerstkaarten te koop voor de feestdagen, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo zijn er leuke kunstkerstsokken van kunstenaar Ton en keramiek kerstengeltjes en -klokjes van Atelier De Brugspin uit Ter Aar.

Een bezoek aan Atelier Verfstreken is altijd weer een feestje: binnen werken de kunstenaars van het atelier in gezellige atmosfeer aan hun diverse kunstwerken en in de kunstuitleen, galerie-winkel kom je ogen te kort. Je wordt er altijd gastvrij en met een glimlach ontvangen.

Loop er eens binnen om te kijken of er een mooi kunstwerk in de ruime collectie uiteenlopende kunstwerken voor je bijzit of trakteer jezelf of iemand anders op een origineel kunstcadeau!

Atelier Verfstreken is onderdeel van Ipse de Bruggen. Ipse de Bruggen is met 5500 cliënten, 5500 medewerkers en bijna 400 locaties de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een (licht) verstandelijke en/of meervoudige beperking. Al meer dan honderd jaar zorgen wij voor hen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

17 januari 2022 – 23 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

21 januari 2022 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Beweeg BINGO

De buurtsportcoaches van Alphen Vitaal houden een beweeg BINGO. Met deze actieve bingo kom je lekker in beweging en ontmoet je andere mensen. Plezier en gezelligheid staat voorop en er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen!

21 januari 2022 om 10:30 – 11:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Dans voor mij

Iedereen die van dansen houdt is welkom bij deze activiteit! Dans voor mij maakt dansen toegankelijk voor iedereen, zelfs als je denkt dat je niet kunt dansen. Ook zonder (vaste) danspartner kan je gewoon aansluiten.