Ingezonden

Concert Eric Devries Song & Dance Band

  • , ,
  • woensdag 23 november 2022 om 20:30 – 23:25

Op 23 september gaan we weer beginnen met een serie mooie concerten bij Trouble Tree FC. We starten met de geweldige singer-songwriter Eric Devries.

Hij staat al ruim 40 jaar middenin de Hollandse Americana. Vanaf 1997 vaak met Bj Baartmans, solo, in bands, als onderdeel van Matthews Southern Comfort. Als songwriter wordt hij vergeleken met de besten onder hen, zoals Rodney Crowell of Guy Clark.

"Zijn 4e album 'Song & Dance Man' is een prachtig, akoestisch, intiem plaatje geworden, die de zogenaamde grote jongens in dit vakgebied recht in de ogen kan kijken." Met producer en multi-instrumentalist Janos Koolen, contrabassist Lucas Beukers en violist Joost van Es nam hij dit nieuwe Americana album op. Sophie Janna (The Lasses) nam de harmony vocalen voor haar rekening.

"… een liedjessmid uit dezelfde hoog aangeschreven gilde als Guy Clark en Rodney Crowell… zorgvuldig fijngeslepen diamanten.." – Heaven Magazine

"… Devries refereert aan Van Morrison. De leerling overtreft de Meester, en niet zo'n beetje. Want 'Song & Dance Man' is ontzettend veel beter dan de meest recente plaat van de Ier…"- OOR

www.ericdevries.info

In de Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk a/d Rijn. Aanvang 20.30u.

Voor een zitplekje kun je reserveren via een mail naar: ttfolk@hotmail.com

De entree is € 15,- en kun je hier kopen.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

9 juli 2022 – 16 oktober 2022 Bezoekerscentrum De Veenweiden
Uitbundige bloemenpracht in Bezoekerscentrum De Veenweiden

Tijdens de zomermaanden inclusief september bloeit het Bezoekerscentrum De Veenweiden als nooit tevoren. Tijdens de expositie ‘Bloemenpracht’ van de uit Oegstgeest afkomstige Truus Serdijn is er een ware explosie van kleuren te zien. Mede geïnspireerd door deze bloemenpracht, laat Adrie Zaalberg haar glasobjecten voor binnen en buiten zien. De exposities worden geopend op zaterdag 9 juli en duren tot half oktober.  

1 september 2022 – 3 oktober 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Romeinen (Atelier Verfstreken)

Atelier Verfstreken exposeert van 1 september t/m 2 oktober met tekeningen en schilderijen rond het thema De Romeinse Limes. Het verhaal van de Romeinen, dat de kunstenaars inspireerde tot het maken van hun kunstwerken wordt verteld in een boeiende audiotour, te raadplegen via QR codes.

3 september 2022 – 5 oktober 2022
Expositie "Ode aan het landschap" in Galerie Alphen Art

Kom jij ook naar de Expositie Ode aan het landschap?  

3 september 2022 – 1 oktober 2022 Atelier Verfstreken
Romeinse fotoportretten Atelier Verfstreken met een verhaal.

Sprekende Romeinse fotoportretten van Atelier Verfstreken vertellen een boeiend verhaal.