Droom

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • woensdag 23 november 2022 om 20:30 – 23:59

Verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. 

Wat gebeurt er als je onderbewustzijn je overneemt en alle verlangens en dromen naar de oppervlakte drijven? Durf je al je dromen te volgen of ben je bang voor nachtmerries? In ‘Droom’ duikt LAKSHMI met haar muzikanten het onderbewustzijn in en creëert zo een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin. Een wereld tussen slaap en wakker waarin ze eigen pop-noir nummers spelen, die variëren van lieflijke kleine liedjes tot groots en duister, net als het leven zelf. 

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt LAKSHMI het pop-noir. Als maker staat ze bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. 

Ondanks haar jonge carrière - LAKSHMI debuteerde in 2017 met het naar haar zelf getitelde debuutalbum - heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. In 2021 brak ze bij het grote publiek door met haar deelname aan het TV-programma ‘Wie is de Mol?’. Dat jaar bracht ze ook nieuwe singles uit in aanloop naar haar derde album, waaronder ‘Empty’ dat te horen was in de CBS-serie ‘Charmed’.  


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 juli 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.