Theater, Productiehuis Alphen | De Notenkraker

Productiehuis Alphen & dansafdeling Parkvilla
De Notenkraker: Clara's tweede reis

Dit jaar brengt Productiehuis Alphen met kerst een bewerking van De Notenkraker op de planken. En dat in samenwerking met de dansafdeling van Parkvilla.

Uit dit unieke samenwerkingsproject ontstaat een voorstelling waarin een combinatie van toneelspel en dans te zien is. Het wordt een mix van herkenbare elementen uit het ballet, gecombineerd met moderne dans en jazz, overgoten met een uniek Productiehuis Alphen sausje.

We nemen je met 'De Notenkraker' mee naar een magische wereld met dans waarin mooie ontmoetingen plaatsvinden en nieuwe vriendschappen ontstaan. Alleen: deze wereld blijkt niet zonder gevaar. We moeten onze eigen angsten overwinnen om de reis tot een goed einde te brengen. Wees getroost; na zo'n worsteling is de beloning des te groter.

Kaartverkoop (inclusief consumptie)
Normaal: € 17,50
Parkvilla Vriend: € 15,50 


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 mei 2024 – 8 augustus 2024
Zomer Expositie met als thema "OPWARMING" door de deelnemers van de Stichting

Veel divers werk, sculpturen, schilderijen, foto's en assemblage kunst

1 juli 2024 – 31 juli 2024 Maggie Blue
6 juli 2024 – 13 juli 2024
Denios Tean open tennistoernooi

#denios #tennis #week #toernooi #juli #apresski

8 juli 2024 – 14 juli 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie TrashArt

De derde klas van de Groene Hart Praktijkschool presenteert in samenwerking met de Schone Buurt Coaches van de gemeente Alphen aan den Rijn hun kunstobjecten gemaakt van (grof) vuil, ook in onze Bibliotheek! Kom snel kijken bij ons Duurzaamheidsplein op de tweede verdieping.

13 juli 2024 om 13:00 – 16:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Proeftuin Fietstour Eetbaar Alphen

Sinds de eerste wijkmoestuin in 2012 werd aangelegd, ontstaan er in steeds meer buurten pluk- en moestuinen vol eetbare planten, struiken en bomen. Tijdens deze fietstocht, georganiseerd door Eetbaar Alphen, maak je kennis met enkele van deze opmerkelijke, lokale initiatieven.

13 juli 2024 om 13:30 – 15:30 Castellum Theater & Film