Kunstige werken plus bezoek Galerie.

  • , ,
  • dinsdag 24 augustus 2021 om 13:30 – 14:30

Bent u ook zo benieuwd naar onze selectie Kunstige Werken?

Op dinsdagmiddag 24 augustus om 13.30 uur organiseert het Gilde weer een wandeling langs Kunstige werken in het centrum van Alphen aan den Rijn.

We wandelen door het stadshart en staan letterlijk en figuurlijk stil bij, minstens 16 heel verschillende kunstige werken. Wat zien we daar in? Wat vindt u er van? U mag uw mening geven, of er voor kiezen alleen te kijken en te luisteren naar het verhaal van de gids. We gaan niet te diep in op de kunstige werken, daardoor blijft het levendig en is de wandeling voor iedere kunstliefhebber aantrekkelijk, met of zonder kennis van kunst.

Aan het eind van de wandeling brengen wij een bezoek aan de galerie waar u een gratis kopje koffie/thee krijgt. Er zal ook een exposerende kunstenaar aanwezig zijn om haar/zijn werk toe te lichten. Uiteraard kunt u ook nog even rondkijken in de galerie.

De wandeling start vóór het gemeentehuis in het burgemeester Visserpark en eindigt bij galerie STA-ART in de Aarhof. De wandeling duurt ca 1 uur exclusief het bezoek aan de galerie.

Kosten: € 2,50 per volwassene en € 1,25 voor kinderen t/m 12 jaar

U kunt zich aanmelden via coördinator Ton Dalman, telefoon: 06 2161 2338 of

mailen naar: stadswandelingen@gildealphenaandenrijn.nl 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

17 januari 2022 – 23 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

21 januari 2022 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Beweeg BINGO

De buurtsportcoaches van Alphen Vitaal houden een beweeg BINGO. Met deze actieve bingo kom je lekker in beweging en ontmoet je andere mensen. Plezier en gezelligheid staat voorop en er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen!

21 januari 2022 om 10:30 – 11:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Dans voor mij

Iedereen die van dansen houdt is welkom bij deze activiteit! Dans voor mij maakt dansen toegankelijk voor iedereen, zelfs als je denkt dat je niet kunt dansen. Ook zonder (vaste) danspartner kan je gewoon aansluiten.