Coco kan het!

COCO KAN HET! is een kindertheatervoorstelling met poppenspeler Jogchem Jalink, naar het Prentenboek van het Jaar 2021 door Loes Riphagen. Voor iedereen vanaf 12 jaar. 

Vandaag ga ik lekker vliegen!

Alle vogeltjes kunnen vliegen, zegt mamma.

Dus ik kan het ook. Denk ik.

Maar wat nou als ik het níet kan...?

Ja wat kan er allemaal gebeuren, boven in de blauwe lucht, waar je heerlijk kunt vliegen met je vriendjes en lekkere vliegjes kunt vangen? Of beneden in de diepte, waar je heel hard kunt vallen, en waar de poes rondsluipt...

Dat staat Coco allemaal te verzinnen, terwijl ze op de tak staat, klaar om voor het eerst te vliegen. En wat Coco allemaal bedenkt, en of ze straks écht kan vliegen... Dat kun je allemaal zien in deze vrolijke muzikale voorstelling-met-poppen, waarin Coco en haar vriendjes uit het boek tot leven worden gebracht in de handen van Jogchem Jalink!

Jogchem Jalink

Jogchem Jalink is poppenspeler voor theater en televisie. In zijn muzikale solovoorstellingen voor kinderen en volwassenen speelt hij samen met zijn poppen alle hoofdrollen. Naast zijn theaterwerk is hij werkzaam als televisiepoppenspeler (o.a. Sesamstraat, de Boterhamshow, Woezel en Pip: Overal Vriendjes) en doceert hij poppenspel bij Haags Theaterhuis. Jogchem is eerder te zien geweest in de poppenvoorstelling Gonnie en Vriendjes en verschillende voorstellingen van Dirk Scheele.

Credits

• Spel, script, poppen en muziek: Jogchem Jalink

• Regie: Mark Haayema

• Gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het Jaar 2021, © Loes Riphagen / Gottmer Uitgevers Groep


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

6 augustus 2021 – 31 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie - Kunstproject 'Onderlinge Verbondenheid

In de bibliotheek is er een gigantisch, kleurrijk nest van textiel gemaakt. Dit kunstobject wordt sinds december 2020 gemaakt en is bijna af! Samen met Alphenaren gaan wij Het Nest tijdens een aantal workshops afronden. De expositie omvat het gehele maakproces. Van de eerste schets tot de laatste ingeweven strook.

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

29 september 2021 – 1 december 2021
18 oktober 2021 – 24 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Bomen- en Plantenwandeling

Annet Breure neemt je tijdens een themawandeling mee door Park Zegersloot met een audiotour. Kom van alles te weten over de historie, symboliek en het gebruik van bomen en planten die er groeien. Beleef het gebied rondom de Zegerplas op een compleet nieuwe manier!