Toneeluitvoeringen De Plankenridders uit Aarlanderveen

Toneel Zomer in Zeeland opgevoerd door Toneelvereniging De Plankenridders uit Aarlanderveen.

Zomer in Zeeland

Op 18, 24 en 25 november in het Dorpshuis van Aarlanderveen (Dorpsstraat 53) speelt de Toneelver. De Plankenridders uit Aarlanderveen voor jou Zomer in Zeeland, een komedie in twee bedrijven, geschreven door Stef Hudepohl. Op 20 januari 2024 zal deze komedie nog een keer opgevoerd worden in Theater Kaleidoskoop te Nieuwkoop.

Henk en Katja Braam zijn er wel aan toe: vakantie! Op hun vertrouwde camping in Zeeland hopen zij tot rust te komen, maar of dat gaat lukken? Er ontstaan allerlei situaties die hun vakantie (on)aangenaam maken. Een feest van herkenning voor elke campinggast, dat garant staat voor een vrolijke avond met veel (leed)vermaak…

De uitvoering begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:15 uur. Kaarten à € 7.50 zijn te verkrijgen bij de zaal of te reserveren via de website www.deplankenridders.nl. Na afloop zal ook de verloting gehouden worden en kun je nog gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

4 augustus 2023 – 11 december 2023 Lida Plomp Kunstwerken
Cursus schilderen

Cursus schilderen bij Lida Plomp

26 september 2023 – 9 januari 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Klimaatcursus 'De groene verandering'

Wil jij meer weten over klimaatverandering en de positieve impact die jij kunt hebben op het klimaat? Met de IVN Klimaatcursus leer je over de wisselwerking tussen mens en klimaat en ontwikkel je een persoonlijke actieplan, waarmee je het geleerde meteen kunt omzetten in de praktijk.

30 oktober 2023 – 13 december 2023
Schilderen bij Petra van der Made

Tekenen en schilderen bij Petra van der Made.

2 december 2023 – 31 januari 2024 Bezoekerscentrum De Veenweiden
Maarten Abrahamsen met onvoorspelbare schildertechniek in Bezoekerscentrum De Veenweiden

Maarten Abrahamsen met onvoorspelbare schildertechniek in Bezoekerscentrum De Veenweiden.

10 december 2023 om 09:30 – 19:10 Castellum Theater & Film
We Know You Can Dance

We Know You Can Dance (WKYCD) organiseert danswedstrijden voor alle leeftijden.

10 december 2023 om 09:30 – 23:59 Castellum Theater & Film
We Know You Can Dance

We Know You Can Dance (WKYCD) organiseert danswedstrijden in 6 voorrondes en 1 NK WKYCD gehouden op de zondagen in theater Castellum in Alphen a/d Rijn en bieden daarmee een unieke podiumbeleving. Een gezellig- en sportief evenement voor alle leeftijden in de stijlen Jazz/Modern, Street/Hiphop en Freestyle. Met een dagkaart heeft u toegang tot alle wedstrijden