Seniorencollege - Mensen, mensen, wat een mensen

Vier colleges over culturen en de verschillen daartussen. Wat maakt een land een land? Voel jij je Alphenaar, Nederlander, Europeaan of..? Hoe kijken verschillende culturen naar familie? De colleges worden gegeven door een student-docent van stichting OGJG.

Interactieve colleges voor de nieuwsgierige 55-plusser! Houd je je graag bezig met verschillende onderwerpen? Kom dan naar deze 4-delige collegereeks. De colleges zijn ook los te volgen.

Mensen, mensen, wat een mensen Vier colleges over culturen en de verschillen daartussen. Wat maakt een land een land? Voel jij je Alphenaar, Nederlander, Europeaan of..? Hoe kijken verschillende culturen naar familie? De colleges worden gegeven door een student-docent van stichting OGJG.

Let op Wil je alle vier de colleges bezoeken? Meld je dan voor alle colleges afzonderlijk aan!

College 1: Wat is culturele antropologie? College 2: De wereld in grenzen. College 3: Van je familie moet je het hebben College 4: Het huwelijk in India

De prijs is inclusief een kopje koffie of thee

Deze colleges worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan & Netwerk Eenzaamheid.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

17 januari 2022 – 23 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

18 januari 2022 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Hulp nodig bij de Corona Check App, het aanvragen van een coronatoegangsbewijs op papier of het maken van een afspraak van de boosterprik? Het Informatiepunt Digitale overheid helpt je op weg met met alle digitale overheidszaken! Gratis advies op afspraak.

18 januari 2022 om 13:00 – 15:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Taalspreekuur

Ken je iemand in je omgeving die moeite heeft met lezen, schrijven of met de computer en wel wat hulp kan gebruiken?