Musical Before After

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • woensdag 25 januari 2023 om 20:30 – 22:00

Intieme musical met livemuziek vol meeslepende ballads over liefde, identiteit en het doorbreken van patronen. 

Wanneer de jonge dertigers Ami (Desi van Doeveren) en Ben (Coen Bril) elkaar tegenkomen, herkent zij hem gelijk als haar grote liefde die na een ruzie uit haar leven verdween. Hij herkent haar niet. Sterker nog, hij herinnert zich niets meer van voor zijn auto-ongeluk. Terwijl Ben een nieuw bestaan probeert op te bouwen, probeert Ami het verleden verborgen te houden en zo hun relatie een nieuwe kans te geven. Before After springt heen en weer tussen nu en toen – wat ging er mis tussen hen? En kun je werkelijk opnieuw beginnen? Before After is een intieme musical met live-orkest bestaande uit piano, cello en gitaar en meeslepende ballads, met invloeden vanuit popmuziek, singer-songwriter en akoestische folk.

Coen Bril studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en was eerder te zien in de films ‘De Slag om de Schelde’ en ‘De Oost’. Met ‘Before After’ maakt hij zijn musicaldebuut.  

Desi van Doeveren studeerde cum laude af aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten en was daarna te zien in de Film Mannenharten 2 en de Alex Klaassen Revue ‘Showponies’. Ook speelde de actrice in de musical ‘Diana & Zonen’. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 juli 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.