Theater, Nieuwe Muziekschool Alphen | Popfestival

Op woensdagavond 25 januari organiseert de popafdeling van de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) samen met Parkvilla voor de derde keer een popfestival waarin Popbands van de Nieuwe Muziekschool Alphen zich  presenteren in het theater van Parkvilla.


Cursisten van de popafdeling, onder begeleiding van de docenten  Tom Schreuder en Chiel van Rijn, en bands die gebruik maken van de oefenruimte van de NMSA zullen deze avond laten zien wat ze in huis hebben met een repertoire variërend van singer-songwriter tot metal, en van rock tot R&B.


De  volgende popbands en artiesten  zullen op deze avond spelen:


Troubles, After Hours, Ipanic, Escalation en de NMSA PopProject Band


Alles wordt uit de kast gehaald om er een fantastische  avond van te maken. Ook is er op deze avond gelegenheid om vragen te stellen aan de docenten of om gewoon te kijken hoe het is om in een popgroep binnen de Nieuwe Muziekschool Alphen te spelen.


De popafdeling van de Nieuwe Muziekschool Alphen is er voor instrumentalisten en vocalisten vanaf veertien jaar met enige ervaring. De juniorpopband start zelfs al vanaf 10 jaar. De cursisten krijgen één keer per week les op hun instrument. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de theorie en krijgen ze gezamenlijk bandles. Gedurende het hele jaar geven de verschillende bands concerten op de muziekschool en op gerenommeerde podia zoals Ciao, op het Rijnplein en ook  in Parkvilla.


Toegang gratis, reserveren is noodzakelijk en kan via: 
https://nieuwemuziekschoolalphen.nl/popfestival-25-januari-in-het-parktheater/


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.