Workshop Kunstproject: Touwen Twisten

Het kunstproject van Bibliotheek Rijn en Venen heet Onderlinge Verbondenheid. Dit grote kunstobject heeft nog een final touch nodig en daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig! Help mee en geef je op voor de workshop Touwen Twisten.

In de Bibliotheek is er een gigantisch Nest van ingezameld textiel gemaakt. Dit grote kunstobject heeft nog een final touch nodig en daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig! We vertellen je eerst iets over het kunstproject. Al snel worden de mouwen opgestroopt, want we gaan touwen twisten met stroken gemaakt van ingezameld textiel! De touwen die jij maakt worden ook daadwerkelijk in Het Nest gebruikt!

Schrijf je snel in voor deze workshop, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Het project Het kunstproject van Bibliotheek Rijn en Venen heet Onderlinge Verbondenheid. De opzet en uitvoering is gericht op verbinding, lokale verankering, duurzaamheid en talentontwikkeling. Het resultaat zal bestaan uit kunstwerken die samen met de inwoners worden gemaakt: een community art project.

Meer info over het project of de workshops? Ga dan naar de projectpagina


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

26 juli 2021 – 26 september 2021
Bomen- en Plantenwandeling: audiotour door Park Zegersloot

In deze themawandeling neemt Annet Breure je met een audiotour mee door Park Zegersloot. Zet je zintuigen aan en beleef, al kijkend en luisterend, het gebied rondom de Zegerplas op een nieuwe manier!

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

6 augustus 2021 – 31 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie - Kunstproject 'Onderlinge Verbondenheid

In de bibliotheek is er een gigantisch, kleurrijk nest van textiel gemaakt. Dit kunstobject wordt sinds december 2020 gemaakt en is bijna af! Samen met Alphenaren gaan wij Het Nest tijdens een aantal workshops afronden. De expositie omvat het gehele maakproces. Van de eerste schets tot de laatste ingeweven strook.

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

17 september 2021 – 30 september 2021 Parkvilla