The Stones vs The Beatles Battle

Het verhaal, de hits en de vete van de twee grootste bands ooit! 

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks het feit dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In ‘The Stones vs The Beatles Battle’ komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater. De vraag is: koop je je kaart voor het Stones, Beatles of het neutrale vak? 

De geweldige topband wordt aangevuld met meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles-nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison. Naast hem staan Edward Reekers, Maarten Peeters, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb ‘Mick’ van der Ploeg. Emanuele Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul McCartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, maakt de cast compleet. 

Bij elke voorstelling gaat het dak eraf, dus komt dat zien! 


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

4 augustus 2023 – 11 december 2023 Lida Plomp Kunstwerken
Cursus schilderen

Cursus schilderen bij Lida Plomp

26 september 2023 – 9 januari 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Klimaatcursus 'De groene verandering'

Wil jij meer weten over klimaatverandering en de positieve impact die jij kunt hebben op het klimaat? Met de IVN Klimaatcursus leer je over de wisselwerking tussen mens en klimaat en ontwikkel je een persoonlijke actieplan, waarmee je het geleerde meteen kunt omzetten in de praktijk.

30 oktober 2023 – 13 december 2023
Schilderen bij Petra van der Made

Tekenen en schilderen bij Petra van der Made.

30 november 2023 om 10:00 – 23:59 Maggie Blue
30 november 2023 om 13:30 – 23:59 Parkvilla
30 november 2023 om 13:30 – 23:59 Parkvilla