Lezing - Gezond omgaan met stress

Heb jij last van (ongezonde) stress? Je hoeft niet eerst ziek te zijn om beter te worden. Leer (preventief) op een gezonde manier met stress om te gaan. In deze lezing van Petra Schoen van Gewicht Op Niveau krijg je inzichten waar je een leven lang baat bij hebt.

Verzorgd door Gewicht Op Niveau

Iedereen heeft weleens stress, daar is op zich niets mis mee. Het helpt je beter te presteren. Maar wanneer je te vaak stress hebt en dit te lang duurt, is er sprake van ongezonde stress. Door langdurige stress gaan mensen vaak ook ongezonder leven; (beginnen met) roken, ongezonder eten, meer drinken en/of minder bewegen.

Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je meer energie hebt en minder snel stress ervaart. Door bewuste keuzes te maken in je voeding en beweging profiteer je dagelijks van een gezond en fit lichaam. Je hoeft niet eerst ziek te zijn om beter te worden. Leer daarom (preventief) op een gezonde manier met stress om te gaan en krijg inzichten waar je een leven lang baat bij hebt. Zo kun jij de stress beter aan!

Over Gewicht Op Niveau OERsterk leefstijlcoach Petra Schoen staat voor dé totaalaanpak naar optimale gezondheid en vitaliteit. Als NLP-Master leert ze jou om in de eerste plaats goed voor jezelf te zorgen. In haar praktijk Gewicht op Niveau in Nieuwkoop werkt Petra samen met haar cliënten aan de diepere oorzaak van bepaalde klachten. Je krijgt persoonlijk advies, want ieder mens is uniek.

Reserveer jouw plek De prijs voor deze lezing is € 5,00. Meld je tijdig aan, want het aantal plaatsen is vanwege de coronamaatregelen nog steeds beperkt.

Huis van Duurzaamheid lezingen Elke laatste woensdagavond van de maand organiseert de bibliotheek vanuit het Huis van Duurzaamheid een lezing over steeds wisselende thema's. Wil je hier meer over weten, geef je zelf lezingen of heb je een suggestie voor een onderwerp? Mail naar duurzaam@bibliotheekrijnenvenen.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

24 januari 2022 – 30 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

24 januari 2022 om 19:30 – 22:00 Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn
Fotografie voor gevorderden

Verdiep je verder in de fotografie – creëer de mooiste foto’s