Pimp een Muur - Workshop Graffiti

Altijd al willen leren hoe je je eigen tag maakt? Doe dan mee met deze tweedelige workshop onder begeleiding van een ervaren graffiti artiest. 

Workshop 1 - Van letter naar tag

Tijdens deze eerste workshop maak je kennis met het begrip graffiti. Je zult een stukje over de geschiedenis te weten komen en je gaat aan de slag om je eigen graffiti kunstwerk ontwerpen. Dit gaan we doen door middel van schetsen op papier, die we vervolgens met stiften uitwerken. Je leert hoe je een letter ontwerpt, hoe je deze eigen maakt en je leert over termen als ‘tags’ en ‘pieces’.

Tijdens deze eerste workshop krijg je ook uitleg over de muur die je op zondag 30 januari gaat pimpen. Ook is er ruimte om te brainstormen over ideeën hiervoor.

Piece maken in de Plataan

Leer van een ervaren graffiti-artiest hoe je letters in graffitistijl maakt en maak vervolgens samen met anderen een toffe graffitipiece in de Plataan.

Deze workshop bestaat uit 2 delen. Je kunt alleen meedoen als je beide datums kan. Je moet je voor beide datums apart inschrijven:

woensdag 26 januari & zondag 30 januari

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Participe


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

24 januari 2022 – 30 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

24 januari 2022 om 19:30 – 22:00 Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn
Fotografie voor gevorderden

Verdiep je verder in de fotografie – creëer de mooiste foto’s