Stichting Kringloop Alphen

Apparaat aan zijn eindje? Kom er 26 januari mee naar het Repair Café

Wat doe je met spullen die er duidelijk geen zin meer in hebben? Weggooien? Mooi niet!

Elke laatste donderdag van de maand organiseert Kringloopwinkel Alphen het Repair Café. Samen met onze vrijwilligers zorg je ervoor dat uw spullen misschien weer een jaartje mee kunnen.

Je kunt met allerhande spullen met een kwaaltje terecht bij het Repair Café van Stichting Kringloop Alphen, denk bijvoorbeeld aan: 

  • Elektrische apparaten die het niet meer doen, 
  • Kleding met een gaatje
  • Fietsen met een lekke band en
  • Klokken die niet meer lopen.

Elke laatste donderdag van de maand, met uitzondering van april, juli en december, zitten tussen 10:00 en 12:00 uur op Energieweg 13 onze handige vrijwilligers voor je klaar met advies en een lekker kopje koffie. Neem jouw te repareren item mee en probeer het samen met hen een langere levensduur te geven. Gereedschap wordt gratis ter beschikking gesteld. 

Om alles in goede banen te leiden, wordt er gebruik gemaakt van volgnummers. Je kunt zich hiervoor melden bij de kassa. De activiteiten binnen het Repair Café zullen zich beperken tot eenvoudige klusjes, dit vergroot de kans dat iedereen die zich meldt, ook daadwerkelijk aan de beurt komt. 

Meer weten over Kringloopwinkel Alphen? Ga naar de website. Meer informatie over Repair Cafés is te vinden via de website.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.

8 februari 2023 om 15:00 – 16:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Leer robots programmeren!

Ontdek de programmeur in jezelf en ga aan de slag met onze robots! We beginnen met onze DASH Robot en daarna leer jij zelf programmeren. Je hoeft geen ervaring te hebben.